Libnet.ro
UNICEF

16:31

Copil de 14 ani, dat disparut din curtea unei scoli din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Copil de 14 ani, dat disparut din curtea unei scoli din Capitala

Politia Capitalei cauta un copil in varsta de 14 ani care a disparut, vineri, dupa ce a plecat din curtea unei scoli din sectorul 1, potrivit Mediafax. Oamenii legii cer si sprijinul populatiei pentru a gasi baiatul. continuă pe Hotnews

El este cainele-erou. A salvat un copil de sase ani dat disparut dupa ce a plecat de la scoala

Un copil de sase ani din SUA a disparut dupa ce a plecat de la scoala. Au trecut mai bine de 10 ore si, in cele din urma, a fost gasit in compania cainelui sau care ii purta de.

Alerta in Capitala! Un copil a disparut din curtea scolii

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unui minor care a plecat, vineri, din curtea unei scoli din Sectorul 1.

A disparut Maria Denisa, o fata de 14 ani din Neamt. Mama fetei sustine ca minora s-ar afla in Cluj. Daca o vedeti, apelati 112!

O minora de 14 ani, din localitatea Urecheni, care a plecat de acasa de 11 zile, este cautata de politisti, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Neamt. Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt,.

Colegele Luizei povestesc despre umilintele la care le-au supus anchetatorii: imi ziceau ca sunt de etnie roma, de ce nu m-am maritat la 14 ani

Colegele Luizei Melencu, fata din Diosti, judetul Dolj, despre care Gheorghe Dinca a marturisit ca ar fi ucis-o, au fost audiate, miercuri, 16 octombrie 2019, la IPJ Dolj. Fetele au dezvaluit, revoltate, la ce intrebari au fost obligate sa raspunda.

UPDATE Ploiesti: Mai multe cartiere au ramas fara curent din cauza unei avarii majore

Mai multe cartiere din Ploiesti au ramas fara curent joi in jurul orei 15. 00 din cauza unei avarii majore la compania Electrica. Furnizorul de energie a comunicat catre Dispeceratul Primariei Ploiesti ca avaria a afectat Cartier Vest, Mitica Apostol, Malu Rosu si strazi adiacente, scrie Observatorul Ph. UPDATE Avaria a durat in jur de ora.

Tragedie in Tulcea. Un barbat a murit din cauza unei candele. Omul nu a mai avut nicio sansa

Un barbat din satul tulcean Horia a murit, marti seara, in timpul unui incendiu izbucnit in locuinta sa din cauza unei candele lasate aprinsa nesupravegheata, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de.

Un copil de 13 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs la Ungheni

O fetita de 13 ani din Hancesti a murit, iar altre trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in seara zilei de luni, 14 octombrie, in satul Blandesti, Ungheni.

Noi investigatii in Caransebes: Cui apartin OSEMINTELE descoperite in curtea unei foste cladiri a Securitatii (VIDEO)

Noi investigatii in Caransebes, care rascolesc familiile partizanilor din Muntii Banatului. Membrii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc incep a doua campanie de.

A murit din cauza unei diete. Pericolul la care ne expunem atunci cand vrem sa slabim

A slabit 31 de kilograme, dupa ce si-a facut operatie de micsorare a stomaculului, insa femeia de 44 de ani nu a mai reusit sa manance, ceea cea a condus in final la moartea sa. Britanica Kimberly.

Constanteanul care si-a ucis fiica de 14 ani injectandu-i o substanta misterioasa, condamnat la ani grei de inchisoare

Barbatul din comuna constanteana Sacele, care si-a ucis fiica injectand-o cu o substanta necunoscuta, a fost condamnat definitiv la 16 ani de inchisoare, de catre magistratii Curtii de Apel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )