Libnet.ro
UNICEF

21:45

Reactia Ungariei la decizia Parlamentul European. Viktor Orban iese din nou la atac

Antena3 Antena3,
Reactia Ungariei la decizia Parlamentul European. Viktor Orban iese din nou la atac

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca guvernul sau va decide luni asupra masurilor juridice de contestare a raportului adoptat de Parlamentul European impotriva Budapestei din cauza incalcarii. continuă pe Antena3

Parlamentul European a activat Articolul 7 impotriva Ungariei

ACTUALIZARE 14:40 Parlamentul European a activat .

Viktor Orban anunta ca guvernul ar putea contesta decizia PE privind sanctionarea Ungariei

Guvernul de la Budapesta va decide luni pasii legali de urmat pentru a contesta hotararea Parlamentului European privind sanctionarea Ungariei pentru nerespectarea standardelor democratice, a declarat vineri premierul Viktor Orban, relateaza Reuters.

UPDATE Viktor Orban anunta ca guvernul ar putea contesta decizia PE privind sanctionarea Ungariei

Guvernul de la Budapesta va decide luni pasii legali de urmat pentru a contesta hotararea Parlamentului European privind sanctionarea Ungariei pentru nerespectarea standardelor democratice, a declarat vineri premierul Viktor Orban, relateaza Reuters.

Cum au votat europarlamentarii romani in cazul activarii Articolului 7 pentru Ungaria. ALDE, partidul care da cei mai multi sustinatori ai lui Viktor Orban

Parlamentul European a decis sa demareze procedura de activare a Articolului 7 pentru Ungaria, acuzata ca incalca regulile statului de drept. Cativa eurodeputati romani au fost de partea Ungariei, aratand sprijin pentru presedintele Viktor Orban. Printre acestia sunt Renate Weber, Norica Nicolai si Traian Radu Ungureanu.

Parlamentul European a decis sa activeze Articolul 7 in cazul Ungariei. Este Romania urmatoarea tara vizata?

Parlamentul European a decis, in votul de miercuri, sa demareze procedura pentru activarea Articolului 7 in cazul Ungariei, dupa ce, marti, prim-ministrul Viktor Orban a acuzat forul european ca vrea sa umileasca o tara intreaga, potrivit Ziare. com .

Orban Viktor: Parlamentul European incearca sa santajeze Budapesta in legatura cu politicile sale privind migratia

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat marti Parlamentul European PE) ca incearca sa santajeze Budapesta in legatura cu politicile sale privind migratia, intr-un discurs rostit in fata eurodeputatilor cu.

Extrema-dreapta austriaca l invita pe premierul Viktor Orban ntr-un bloc comun n Parlamentul European

Vicecancelarul austriac Heinz-Christian Strache, lider al Partidului Libertatii FPo, extrema dreapta), a propus luni formarea unui bloc comun in cadrul Parlamentului European cu partidul premierului ungar Viktor Orban, transmite AFP, citat de Agerpres.

Reactie dura a Ungariei dupa decizia Parlamentului European: O razbunare meschina a politicienilor pro-imigratie

Ungaria a replicat dur dupa ce in Parlamentul European s-a votat declansarea procedurii de invocare a Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene pentru nerespectarea statului de drept de catre autoritatile de la.

Ministrul de Externe al Ungariei denunta votul din Parlamentul European: O razbunare meschina a pro-imigrantilor

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca decizia Parlamentului European de a incepe procedura de sanctionare fata de Ungaria este o razbunare meschina a politicienilor pro-imigratie si ca Ungaria va contesta hotararea, citeaza Reuters.

Mai multi europarlamentari romani au facut scut in jurul lui Viktor Orban. Cine sunt cei care au votat impotriva activarii optiunii nucleare din Tratatul UE

Parlamentul European a adoptat cu o larga majoritate, 448 de pentru si 197 impotriva, declansarea procedurii de activare a Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene impotriva Ungaria pentru incalcarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )