Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Viktor Orban anunta ca guvernul ar putea contesta decizia PE privind sanctionarea Ungariei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Viktor Orban anunta ca guvernul ar putea contesta decizia PE privind sanctionarea Ungariei

Guvernul de la Budapesta va decide luni pasii legali de urmat pentru a contesta hotararea Parlamentului European privind sanctionarea Ungariei pentru nerespectarea standardelor democratice, a declarat vineri premierul Viktor Orban, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Viktor Orban anunta ca guvernul ar putea contesta decizia PE privind sanctionarea Ungariei

Guvernul de la Budapesta va decide luni pasii legali de urmat pentru a contesta hotararea Parlamentului European privind sanctionarea Ungariei pentru nerespectarea standardelor democratice, a declarat vineri premierul Viktor Orban, relateaza Reuters.

Reactia Ungariei la decizia Parlamentul European. Viktor Orban iese din nou la atac

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca guvernul sau va decide luni asupra masurilor juridice de contestare a raportului adoptat de Parlamentul European impotriva Budapestei din cauza incalcarii.

Cum au votat europarlamentarii romani in cazul activarii Articolului 7 pentru Ungaria. ALDE, partidul care da cei mai multi sustinatori ai lui Viktor Orban

Parlamentul European a decis sa demareze procedura de activare a Articolului 7 pentru Ungaria, acuzata ca incalca regulile statului de drept. Cativa eurodeputati romani au fost de partea Ungariei, aratand sprijin pentru presedintele Viktor Orban. Printre acestia sunt Renate Weber, Norica Nicolai si Traian Radu Ungureanu.

Viktor Orban denunta santajul pro-imigratie, n fata Parlamentului European, care voteaza miercuri daca activeaza Articolul 7 pentru Ungaria

Premierul ungar Viktor Orban, acuzat de afectarea valorilor fundamentale europene, a denuntat marti in fata Parlamentului European orice santaj care incearca sa-l faca sa isi schimbe pozitia intransigenta fata de migranti, scrie AFP.

Firea: Unde era Dragnea cand Viktor Orban si Tokes atacau Romania? Sa nu ne batem care este roman mai pur

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se intreaba de ce Liviu Dragnea, daca tot se lauda ca este un mare patriot, nu a reactionat la atacurile premierului maghiar Viktor Orban la adresa Romaniei sau de ce.

Extrema-dreapta austriaca l invita pe premierul Viktor Orban ntr-un bloc comun n Parlamentul European

Vicecancelarul austriac Heinz-Christian Strache, lider al Partidului Libertatii FPo, extrema dreapta), a propus luni formarea unui bloc comun in cadrul Parlamentului European cu partidul premierului ungar Viktor Orban, transmite AFP, citat de Agerpres.

VIDEO Viktor Orban acuza UE de abuz de putere. Ungaria nu va accepta acest santaj

Premierul Vikor Orban a criticat , astazi, in plenul Parlamentului European, raportul care cerea activarea impotriva tarii sale a articolului 7 din tratatele UE pentru atingere adusa statului de drept.

Viktor Orban isi apara politicile iliberale in fata europarlamentarilor

Premierul Ungariei, Vikor Orban va participa astazi, la o dezbatere in plenul Parlamentului European la Strasbourg privind o rezolutie prin care se cere activarea procedurii Articolului 7 din tratatele UE impotriva Ungariei din cauza incalcarii statului de drept.

LIVE VIDEO Viktor Orban isi apara politicile iliberale in fata europarlamentarilor

Premierul Ungariei, Vikor Orban va participa astazi, la o dezbatere in plenul Parlamentului European la Strasbourg privind o rezolutie prin care se cere activarea procedurii Articolului 7 din tratatele UE impotriva Ungariei din cauza incalcarii statului de drept.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )