Libnet.ro
UNICEF

08:45

Reactia unui parlamentar la dezvaluirile lui Sebastian Ghita: E speriat

Antena3 Antena3,
Reactia unui parlamentar la dezvaluirile lui Sebastian Ghita: E speriat

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, cel mai probabil, in perioada urmatoare, seria dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita va continua, catalogandu-l pe. continuă pe Antena3

Gigi Becali, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Nu-l cunosc pe Coldea, n-am calcat in curtea SRI niciodata. N-am facut coada la Codruta

Gigi Becali a tinut sa faca precizari dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita, care a sustinut ca l-a vazut pe latifundiar la sediul SRI.

Reactia DNA, dupa ce a Sebastian Ghita a spus ca are o poza secreta cu Laura Codruta Kovesi: Nu comentam situatii ipotetice

DNA a venit cu o prima reactie dupa ce Sebastian Ghita iar fi aratat o poza secreta cu Laura Coduta Kovesi. Nu dam reactii la situatii ipotetice. Stim noi daca acolo era poza sau cei-a aratat,.

Eduard Hellvig este chemat la Comisia SRI sa dea explicatii despre dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va fi convocat la Comisia parlamentara SRI, pentru a da explicatii d.

Sebastian Ghita: Pipitele de la Exatlon sunt mai tari decat Cristoiu!

Sebastian Ghita a dat de inteles ca exista un ordin pe unitate ca valoarea interviului sau sa fie minimizat, pentru ca dezvaluirile sale sa nu ajunga la public. El a dat exemplu mesajele de tip.

VIDEO Sebastian Ghita, interviu cu Cristoiu: Nu sunt un fugar. Atunci cand viata unui om este in pericol, trebuie sa aiba sansa sa isi apere viata

Intr-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei, Sebastian Ghita, aflat in Serbia unde asteapta sa fie extradat, a declarat ca nu se considera un fugar si ca a plecat pentru a-si apara viata. Ghita a afirmat ca a discutat cu Florian Coldea de nenumarate ori despre pretinsele abuzuri ale procurorilor care-l anchetau.

Sebastian Ghita: Nu sunt un fugar! intelegeti ca mi-a fost frica de Portocala? / Am vrut sa atrag atentia ca nu mai suntem pe vremea Securitatii dinainte de 60

Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu, ca nu este un fugar. Daca viata unui om e pusa in pericol, trebuie sa-si salveze viata, a punctat acesta. Ghita a mai spus ca stia faptul ca Mircea.

Sebastian Ghita: Nu sunt un fugar! intelegeti ca mi-a fost frica de Portocala? / Am vrut sa atrag atentia ca nu mai suntem pe vremea Securitatii dinainte de 60 (VIDEO)

Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu, ca nu este un fugar. Daca viata unui om e pusa in pericol, trebuie sa-si salveze viata, a punctat acesta. Ghita a mai spus ca stia faptul ca Mircea.

Ion Cristoiu, despre fotografia lui Sebastian Ghita cu Laura Coduta Kovesi: Am fost manipulat

Jurnalistul Ion Cristoiu a venit cu precizari referitoare la o poza cu Laura Codruta Kovesi pe care omul de afaceri Sebastian Ghita i-ar fi aratat-o pe mobilul sau, in cadrul unui interviu.

Sebastian Ghita: in Romania, politicienii se ascund ca ilegalistii si nu ii cauta nimeni. Nu vad o problema in a schimba informatii cu SRI-ul. E firesc si util

Fostul deputat, Sebastian Ghita, pe numele caruia inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a emis un mandat european de arestare, a declarat, miercuri, ca nu considera o problema schimbarea de informatii cu SRI atunci cand se intocmeste lista unui cabinet. Acesta a spus ca, in locul lui Victor Ponta si al lui Liviu Dragnea, ar recunoaste foarte repede, argumentand ca e firesc si normal sa colaborezi cu SRI atunci cand stabilesti Guvernul.

Sefa TVR, Doina Gradea, chemata in Parlament sa dea explicatii despre difuzarea interviului cu Sebastian Ghita

Presedintele comisiei de cultura si mass-media din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu PNL), a transmis o scrisoare directorului TVR Doina Gradea, in care o invita pe aceasta la audieri in comisie pe tema difuzarii de catre TVR, miercuri seara, a unui interviu cu Sebastian Ghita, aflat in Serbia, pentru care s-a emis un mandat european de arestare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )