Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Nu-l cunosc pe Coldea, n-am calcat in curtea SRI niciodata. N-am facut coada la Codruta

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Nu-l cunosc pe Coldea, n-am calcat in curtea SRI niciodata. N-am facut coada la Codruta

Gigi Becali a tinut sa faca precizari dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita, care a sustinut ca l-a vazut pe latifundiar la sediul SRI. continuă pe Antena3

Gigi Becali intra in scandalul Sebastian Ghita- SRI: Nu il cunosc pe Coldea. Daca voiam sa vorbesc cu el il chemam la palat (VIDEO)

Gigi Becali a organizat vineri o conferinta de presa in care a tinut sa contrazica vehement afirmatia lui Sebastian Ghita ca ar fi fost de 100 de ori la SRI sa se vada cu George Maior si Florian.

Reactia unui parlamentar la dezvaluirile lui Sebastian Ghita: E speriat

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, cel mai probabil, in perioada urmatoare, seria dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita va continua, catalogandu-l pe.

Reactia DNA, dupa ce a Sebastian Ghita a spus ca are o poza secreta cu Laura Codruta Kovesi: Nu comentam situatii ipotetice

DNA a venit cu o prima reactie dupa ce Sebastian Ghita iar fi aratat o poza secreta cu Laura Coduta Kovesi. Nu dam reactii la situatii ipotetice. Stim noi daca acolo era poza sau cei-a aratat,.

Scandal dupa interviul cu Sebastian Ghita: Sefa TVR, chemata la raport in Parlament

E scandal dupa interviul acordat de Sebastian Ghita jurnalistului Ion Cristoiu. Doina Gradea, sefa interimara a televiziunii publice, a fost chemata sa dea explicatii in Comisia pentru cultura, arte, mijloace.

Eduard Hellvig este chemat la Comisia SRI sa dea explicatii despre dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va fi convocat la Comisia parlamentara SRI, pentru a da explicatii d.

Kovesi, prima reactie dupa poza cu ea pe care Sebastian Ghita i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o poza in care se vede ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Gigi Becali, aprins dupa dezvaluirile lui Ghita: Asemenea minciuna nu puteam sa las

Omul de afaceri Gigi Becali a negat vehement, intr-o conferinta de presa, dezvaluirile lui Sebastian.

Gigi Becali: Eu nu ma duc ca Dragnea sa ii duc sorici lui Codruta, sa ii tai eu porcul/ Daca au doar doua poze cu ea, atunci e sfanta (VIDEO)

Gigi Becali s-a dezlantuit vineri intr-o conferinta de presa la adresa lui Sebastian Ghita. Omul de afaceri a afirmat ca el niciodata nu ar fi stat dupa Laura Codruta Kovesi cum a facut Ghita si alte.

Sebastian Ghita: Pipitele de la Exatlon sunt mai tari decat Cristoiu!

Sebastian Ghita a dat de inteles ca exista un ordin pe unitate ca valoarea interviului sau sa fie minimizat, pentru ca dezvaluirile sale sa nu ajunga la public. El a dat exemplu mesajele de tip.

TVR 1, Antena 3, Romania TV si B1 prezinta interviul cu Sebastian Ghita: Procurorul Negulescu se lauda ca sunt terminat, ca sunt un mort viu / Ce puteam sa mai fac decat sa plec? Venea Craciunul si pe mine ma chema Ghita / Ion Cristoiu afirma ca Ghita i-

TVR 1, Antena 3, Romania TV, si B1 au prezentat miercuri seara, in acelasi timp, un interviu realizat de Ion Cristoiu cu Sebastian Ghita, care se afla in prezent in Serbia, dupa ce a fugit din tara la sfarsitul anului trecut. In acest interviu, Sebastian Ghita sustine ca a plecat din tara deoarece ii era frica pentru viata sa, in conditiile in care procurorul Negulescu s-ar fi laudat ca este un mort viu. De asemenea, in imagini Ghita ii arata lui Ion Cristoiu o fotografie de pe telefonul sau mobil care ar dovedi ca Laura Codruta Kovesi l-ar fi vizitat acasa. Am vazut-o si m-am convins, a spus Cristoiu, care spune insa ca nu va publica fotografia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4063 seconds )