Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reactia virala a lui Nick Kyrgios dupa descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open

Hotnews Hotnews,
 Reactia virala a lui Nick Kyrgios dupa descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open

In lumea tenisului se discuta in aceste momente numai despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie), iar printre cei care au comentat evenimentul se numara si Nick Kyrgios. continuă pe Hotnews

Cat a fost de fapt amenda pe care a primit-o Novak Djokovic dupa descalificarea de la US Open 2020. Americanii au bagat si sporuri si s-a ajuns la o suma colosala!

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020 dupa ce a lovit o arbitra de linie in primul set al partidei cu Pablo Carreno Busta. Gestul nesportiv al sarbului a fost taxat fara mila de oficialii USTA, care au aplicat cu strictete regulamentul. Djokovic a fost trimis acasa dupa incidentul de duminica seara .

Nastase e revoltat dupa descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu aceasta ocazie: Sa opreasca turneul!

Primul numar unu mondial din istoria ATP, Ilie Nastase, este revoltat dupa descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Nastase este de parere ca decizia luata impotriva sarbului a fost mult prea dura. Ilie Nastase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A facut un nou atac la adresa Serenei Williams: Sa opreasca turneul! in timpul meciului contra .

Cristian Tudor Popescu, reactie grosolana dupa descalificarea lui Djokovic de la US Open! Cum i-a atacat pe fanii sarbului

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020, dupa ce a lovit o arbitra de linie in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta, din optimi. Gestul nesportiv comis de Nole a impartit lumea tenisului. Fanii sarbului insista ca decizia a fost prea drastica, mai ales ca nu a existat nicio intentie din partea .

Soc la US Open. Favoritul turneului, Novak Djokovic, a fost descalificat. Reactia virala dupa aflarea deciziei

O veste socanta vine de la US Open. Principalul favorit al turneului de la New York, Novak Djokovic, a fost eliminat pentru un gest facut din greseala, declarat a fi nesportiv. Tenismenul a lovit un arbitru de linie iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )