Libnet.ro
UNICEF

17:16

Reactie dura a unui comentator dupa a treia dezbatere prezidentiala din SUA: Donald Trump s-a sinucis politic cu cinci cuvinte!

B1 B1,
Reactie dura a unui comentator dupa a treia dezbatere prezidentiala din SUA: Donald Trump s-a sinucis politic cu cinci cuvinte!

Unul dintre momentele importante ale celei de-a treia dezbateri dintre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA a fost acela in care republicanul Donald Trump a refuzat sa dea asigurari ca va accepta. continuă pe B1

Sinteza Zilei: Traian Berbeceanu, reactie dura dupa declaratiile fostului presedinte: Traian Basescu minte

Dupa ce fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a vorbit despre tensiunile dintre fosta sefa a DIICOT, Alina Bica si procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustinand ca dosarul.

Basescu minte! Reactie dura a comisarului Berbeceanu dupa afirmatiile fostului presedinte: Nu avea cum sa stie de acel raport, decat daca cineva din interiorul DIICOT l-ar fi informat

Comisarul sef Traian Berbeceanu il acuza pe fostul presedinte al Romaniei ca minte cu privire la raportul primit in 2013 de la Brigada de combatere a Crimei Organizate Alba Iulia. Fostul sef al.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )