Libnet.ro
UNICEF

05:45

Reactie halucinanta a lui Augustin Zegrean, care are o pensie colosala de 75 de mii de lei: Nu pensiile sunt nesimtite

Antena3 Antena3,
Reactie halucinanta a lui Augustin Zegrean, care are o pensie colosala de 75 de mii de lei: Nu pensiile sunt nesimtite

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Contitutionale, a avut o reactie halucinanta cu privire la impozitarea pensiilor speciale, in conditiile in care domnia sa beneficiaza de o pensie de aproximativ 75 de mii de lei. continuă pe Antena3

Augustin Zegrean: Impozitarea suplimentara a pensiilor speciale incalca Constitutia Niciun cetatean nu trebuie sa stea linistit cata vreme Parlamentul este in sesiune

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean sustine ca prin impozitarea suplimentara a pensiilor speciale, conform legii adoptate miercuri de catre deputati, este incalcata Constitutia, care vorbeste despre justa asezare a sarcinilor fiscale. Niciun cetatean nu trebuie sa stea linistit cata vreme Parlamentul este in sesiune, a afirmat Zegrean pentru HotNews. ro.

Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, despre impozitarea pensiilor speciale: Si daca nu o contesta nimeni la CCR acum, nu inseamna ca judecatorii nu se vor mai pronunta asupra acestei legi (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al CCR, este de parere ca si daca nu sesizeaza nimeni astazi Curtea cu privire la proiectul privind impozitarea pensiilor speciale, daca el este promulgat si legea intra in.

Fostul sef al CCR: Nu pensiile de serviciu sunt nesimtite, nesimtirea este ca celelalte pensii sunt mici

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, beneficiar de pensie de serviciu, sustine ca impozitarea acestora incalca Constitutia, care vorbeste despre justa asezare a sarcinilor fiscale. El a precizat ca nu pensiile de serviciu sunt nesimtite, nesimtirea este ca celelalte pensii sunt mici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )