Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reactii dupa calificarea lui Cezar in finala Eurovision: Asa radeau si finlandezii de Lordi, in 2006, si au castigat Eurovisionul

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa calificarea lui Cezar in finala Eurovision: Asa radeau si finlandezii de Lordi, in 2006, si au castigat Eurovisionul

Dupa calificarea in finala Eurovision 2013, Cezar, reprezentantul Romaniei, pare sa castige tot mai multi sustinatori. Cel putin asa reiese din comentariile postate in retelele sociale, in presa internationala si pe site-urile specializate in Eurovision. in semifinala, Cezar a avut un sustinator special: pe mama lui, sosita la Malmo. continuă pe Adevărul

Finala Eurovision 2013 Reactii dupa calificarea lui Cezar: Asa radeau si finlandezii de Lordi, in 2006, si au castigat Eurovisionul

Dupa calificarea in finala Eurovision 2013, Cezar, reprezentantul Romaniei, pare sa castige tot mai multi sustinatori. Cel putin asa reiese din comentariile postate in retelele sociale, in presa internationala si pe site-urile specializate in Eurovision. in semifinala, Cezar a avut un sustinator special: pe mama lui, sosita la Malmo.

Cezar Ouatu: Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision

ReprezentantulRomaniei la Eurovision, Cezar Ouatu, s-a aratat mandru de calificarea sa in finala de la Malmo, declarand ca este o premiera calificarea unui contratenor in ultima etapa a concursului.

Cezar Ouatu s-a calificat in finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013,dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Finala.

EUROVISION 2013. Ce spune Cezar Ouatu despre FINALA EUROVISION.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei in finala Eurovision 2013, spune ca are sanse mari la Finala Eurovision de sambata seara. Ouatu considera ca este favorit pentru castigarea concursului pentru ca a primit un feedback extrem de bun din partea presei din strainatate, potrivit wowbiz. ro. Ieri seara am facut diferenta. Finala asta va fi un moment unic pentru Romania. Deja in Suedia toate televiziunile si radiourile vor sa stea de vorba cu mine. Toata lumea a aratat .

Cezar: Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la Malmo, ca este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision, scrie Mediafax. El a precizat ca este foarte mandru sa reprezinte la aceasta competitie Romania si pe toti cantaretii de opera. Sunt fericit pentru ca sunt un castigator - sunt in finala. Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision. Vocea este cel mai important lucru si voi .

Aliona Moon a trecut in finala Eurovision 2013

Aliona Moon s-a clasat in finala Eurovision. Tara noastra a fost anuntata chiar prima in randul celor trecute in finala. Alaturi de ea s-au clasat Lituania, Irlanda, Danemarca, Belorusia, Rusia, Estonia, Belgia, Ucraina si Olanda.

VIDEO Aliona Moon a trecut in finala Eurovision 2013

Aliona Moon s-a clasat in finala Eurovision. Tara noastra a fost anuntata chiar prima in randul celor trecute in finala. Alaturi de ea, locuri in finala din 18 mai au obtinut Lituania, Irlanda, Danemarca, Belorusia, Rusia, Estonia, Belgia, Ucraina si Olanda.

FOTO: Cum au ajuns Cezar si rochia in finala Eurovision.

Eurovision 2013. Cezar Cezar Ouatu, supranumit Cezar The Voice), reprezentantul Romaniei la Eurovision, s-a calificat in finala de la Malmo Suedia), care va avea loc sambata. Potrivit paginii de Facebook a artistului, Romania va intra in finala cu numarul 14. Ca sa ajunga in finala, Cezar Ouatu a trebuit sa treaca de ce-a de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest. Piesa Its My Life muzica si versuri Cristian Faur) a intrat in competitie pe pozitia 17. Joi seara, Cezar a .

FINALA EUROVISION 2013 Cezar intra in finala de pe pozitia a 14-a. Locul nu il avantajeaza pe artistul roman

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, va intra in finala din 16 mai de pe pozitia a 14 din 26 de tari participante. Aflat la jumatatea concursului, contratenorul roman ar putea fi usor dezavantajat, deoarece publicul retine mai bine piesele de la inceput si de la final.

Cezar intra in finala Eurovision 2013 de pe pozitia a 14-a. Locul nu il avantajeaza pe artistul roman

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, va intra in finala din 16 mai de pe pozitia a 14 din 26 de tari participante. Aflat la jumatatea concursului, contratenorul roman ar putea fi usor dezavantajat, deoarece publicul retine mai bine piesele de la inceput si de la final.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )