Libnet.ro
UNICEF

07:45

Reactii dupa ultima etapa din Liga 2

Online Sport Online Sport,
Reactii dupa ultima etapa din Liga 2

Agonie si extaz pentru echipele din al doilea esalon care au luptat in vederea obtinerii unui loc in Liga 1. continuă pe Online Sport

VIDEO Ultima etapa din Serie A: infrangere pentru campioana Ciro Immobile a egalat recordul lui Higuain

Campioana Juventus Torino a terminat cu o infrangere actuala editie din Serie A, sambata, pe teren propriu, scor 3-1, impotriva echipei AS Roma.

Drama absoluta in ultima etapa din playoff-ul Ligii 2. Ce echipe vor juca sezonul viitor in primul esalon

Play-off-ul Ligii a 2-a s-a incheiat, duminica, formatiile promovate direct si gruparea care va juca barajul cu antepenultima echipa din Liga 1 fiind stabilite practic in ultima secunda.

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca in inchisoare. Reactii dupa un an de la crimele din Caracal

In urma cu un an, Romania incasa tragedia de la Caracal, cu atat mai greu de suportat cu cat gestionarea cazului a fost cel putin nedreapta, ducand la demisia si demiterea unor oficiali. Sinistrul personaj Gheorghe Dinca, ce a avut cel putin doua victime, o rapea pe Alexandra in iulie 2019 si pe Luiza in .

Prima reactie a lui Ianis Hagi dupa meciul modest din prima etapa. Ce i-au transmis fanii

Ianis Hagi este deja unul dintre cei mai iubiti jucatori ai lui Glasgow Rangers, iar fanii ii scriu mereu pe retelele de socializare. Romanul a fost titular pentru vicecampioana Scotiei in debutul noului sezon, in deplasarea cu Aberdeen. Totusi, evolutia sa nu a fost chiar pe masura asteptarilor. Ianis a incercat sa se implice in .

Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

FCSB CFR Cluj 0-2 a fost un meci controversat, in care gazdele nu au facut nimic pentru a pune probleme adversarei. Cei mai importanti jucatori au fost lasati pe banca de rezerve, iar in locul lor au intrat juniori de la echipa a doua. Acest rezultat o readuce pe primul loc pe CFR Cluj .

Cluburile din Liga 1 vor sa termine sezonul pe teren

Reprezentantii celor 14 cluburi din Liga 1 au discutat, joi, la Adunarea Generala a LPF subiectele momentului in fotbalului romanesc, cel mai arzator fiind cel al finalizarii campionatului in contextul pandemiei de coronavirus.

UTA si FC Arges revin in Liga 1, iar la Arad deja a inceput sarbatoarea. Rapid Bucuresti si Turris, echipa finantata de fiul lui Liviu Dragnea, au ratat promovarea

UTA Arad si FC Arges si-au asigurat promovarea in Liga 1, in timp ce CS Mioveni este pe loc de baraj dupa ultima runda din play-off-ul Ligii 2. Atat Rapid Bucuresti, cat si Turris Magurele, echipa.

CFR se chinuie cu o echipa experimentala a FCSB-ului. Titlul de campioana se va decide in ultima etapa

CFR Cluj a invins, vineri, in deplasare, scor 2-0 0-0), echipa FCSB, intr-un meci restanta din etapa a 8- a play-off-ului Ligii 1.

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )