Libnet.ro
UNICEF

13:30

Reactii in PSD dupa scrisoarea Gabrielei Firea. Buzatu: Eu as exclude din discutie notiunea de impacare

Adevărul Adevărul,
Reactii in PSD dupa scrisoarea Gabrielei Firea. Buzatu: Eu as exclude din discutie notiunea de impacare

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui si presedinte CJ Vaslui, a declarat, in cadrul unei interventii la Realitatea TV ca ceea ce a invocat Gabriela Firea in scrisoarea deschisa pentru colegii sai se va discuta in formatiune, dar ca ar exclude din discutie notiunea de impacare. continuă pe Adevărul

Prima reactie din PSD, dupa scrisoarea deschisa transmisa de Gabriela Firea

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, referitor la scrisoarea deschisa trimisa, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD, ca este nevoie de o dezbatere in interiorul partidului, iar aceste lucruri vor.

Prima reactie din PSD la acuzatiile Gabrielei Firea. Codrin Stefanescu: Nimeni din partid nu vrea o fisura in acest moment

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca atacul Gabrielei Firea nu are sustinere in interiorul partidului. Gabriela Firea stie ca atunci cand a fost nominalizata pentru Primaria.

Reactie dura in PSD, dupa acuzatiile lui Firea: Nu a facut nimic pentru Bucuresti. Nu o sustine nimeni in partid

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a .

Surse: Dragnea unelteste mazilirea Gabrielei Firea. Cine se incalzeste pentru sefia PSD Bucuresti

Liderul PSD pregateste terenul pentru schimbarea Gabrielei Firea de la sefia organizatiei Bucuresti, cea mai importanta filiala a partidului. Favoritii lui Dragnea sunt doi primari de sectoare, sustin surse politice pentru Adevarul.

Buzatu, despre scrisoarea lui Firea: E nevoie de dezbatere. Trebuie sa restabilim echilibrul

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a declarat vineri ca se impune o dezbatere in interiorul partidului pentru ca trebuie sa restabilim echilibrul si sa gasim si o solutie. Buzatu a facut declaratia in contextul in care Gabriela Firea a trimis o scrisoare deschisa membrilor PSD in care le explica acestora ca nu vrea locul lui Liviu Dragnea.

Scrisoare deschisa a Gabrielei Firea catre colegii din PSD. Conducerea partidului concentrata in mainile unui singur om nu ne poate duce decat intr-o fundatura

Primarul general Gabriela Firea le-a adresat colegilor din PSDo scrisoare deschisa in care justifica ultimele sale critici la adresa lui Liviu Dragnea si de ce i-a cerut demisia lui Carmen Dan.

Primul parlamentar de Bucuresti care se alatura Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, incepe sa aiba din ce in ce mai multi sustinatori. Deputatul PSD de Bucuresti, Mihaita Virza, transmite o scrisoare prin care isi exprima deplina solidaritate cu Firea.

Carmen Dan, reactie la afirmatiile Gabrielei Firea: Singura atitudine pe care poate sa o aiba un om responsabil si un sef de institutie este aceea de decenta si rezervare

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut, miercuri, referitor la afirmatiile primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, ca atat timp cat va fi la conducerea MAI, aceasta institutie nu se va.

Pieleanu: PSD pierde din scandalul Firea - Dragnea

Sociologul Marius Pieleanu afirma ca in urma conflictului dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, si vicepresedintele PSD Gabriela Firea, partidul social-democrat va pierde. Evident ca pierde PSD-ul. Va place.

Primarul Mihai Chirica, dat afara din PSD, mesaj pentru Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, intervine in conflictul dintre primarul Capitalei Gabriela Firea si liderul PSD Liviu Dragnea. Edilul din Iasi, dat afara din PSD, sustine ca nu mai exista cale de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )