Libnet.ro
UNICEF

23:45

Real Estate: Jeff Bezos - Amazon a cumparat cel mai scump conac din America cu o optime de procent din averea sa neta. O perspectiva invidioasa

Hotnews Hotnews,
 Real Estate: Jeff Bezos - Amazon a cumparat cel mai scump conac din America cu o optime de procent din averea sa neta. O perspectiva invidioasa

The Wall Street Journal informeaza ca Jeff Bezos a achizitionat proprietatea de la David Geffen, un alt om inimaginabil de bogat, cu 165 de milioane de dolari. Este Warner Estate, care se intinde pe 3,65 hectare in Beverly Hills). Este o suma uriasa de bani pentru orice poate in afara de un 747 - si in special pentru o locuinta. Dar 165 de milioane reprezinta doar o optime de procent din averea lui Bezos de 131,9 miliarde de dolari. continuă pe Hotnews

Jeff Bezos a cumparat o proprietate in Beverly Hills, 165 de milioane de dolari

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a stabilit un pret record pentru o proprietate in Los Angeles, odata .

Record imobiliar in Los Angeles - Jeff Bezos a cumparat o proprietate cu 165 de milioane de dolari

Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul grupului Amazon, a cumparat de curand o proprietate de lux in Los Angeles pentru suma de 165 de milioane de dolari, stabilind astfel un nou record pe piata imobiliara din metropola californiana, a anuntat miercuri cotidianul The Wall Street Journal, citat de AFP.

VIDEO Jeff Bezos si-a cumparat o proprietate in valoare de 165 de milioane de dolari, un pret record pentru Los Angeles

Jeff Bezos, considerat cel mai bogat om din lume, tocmai si-a achizitionat o proprietate in valoare de 165 de milioane de dolari.

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Parasite, de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Parasite a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international, cel mai bun scenariu original, iar regizorul Bong Joon-ho a primit premiul Oscar pentru regie. Parasite este primul film sud-coreean care castiga premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. vezi lista completa a castigatorilor.

Mirel Radoi: Pe ce pun cel mai mult accent este disciplina Ce spune selectionerul despre meciul cu Islanda

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de fotbal, a vorbit despre functia pe care o ocupa, meciul tricolorilor cu Islanda din barajul Ligii Natiunilor prin care Romania poate obtine calificarea la Euro 2020), dar si despre jucatorii de care nu se poate lipsi. Antrenorul a declarat ca disciplina este cel mai important aspect.

Cel mai batran barbat de pe planeta are 112 ani! Iata care este secretul acestuia

Un japonez a fost recunoscut drept cel mai batran barbat de pe planeta.

Business report: Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania; Bancile si fintech-urile pot cere justificare pentru felul in care cheltui banii proprii. Retragerile repetate pot atrage blocarea contului

Aparatele foto digitale, pe cale de disparitie? Vanzarile sunt cu 87% mai mici fata de 2010, cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani. Avansul tehnologic a facut ca. Bursele lumii ataca maxime, iar la BVB reapar fantome. Poate sa se intample orice, spune un investitor. Indicele SP500 de la New York a atins un nou maxim.

CAND TRADERII ESTIMEAZA UN DEFICIT PE ACEASTA PIATA Cel mai mare importator mondial de zahar vrea sa cumpere o cantitate record

Exact intr-un moment in care traderii de zahar prognozeaza un deficit mondial pentru acest produs, Indonezia cel mai mare importator mondial de zahar brut) a anuntat ca vrea sa importe o cantitate record de zahar, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Un japonez a fost recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Cati ani are si care este secretul longevitatii sale(FOTO)

Un japonez in varsta de 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat din lume de Guinness World Records, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Chitetsu Watanabe s-a nascut la 5 martie 1907, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )