Libnet.ro
UNICEF

07:00

Record imobiliar in Los Angeles - Jeff Bezos a cumparat o proprietate cu 165 de milioane de dolari

Hotnews Hotnews,
 Record imobiliar in Los Angeles - Jeff Bezos a cumparat o proprietate cu 165 de milioane de dolari

Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul grupului Amazon, a cumparat de curand o proprietate de lux in Los Angeles pentru suma de 165 de milioane de dolari, stabilind astfel un nou record pe piata imobiliara din metropola californiana, a anuntat miercuri cotidianul The Wall Street Journal, citat de AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Jeff Bezos si-a cumparat o proprietate in valoare de 165 de milioane de dolari, un pret record pentru Los Angeles

Jeff Bezos, considerat cel mai bogat om din lume, tocmai si-a achizitionat o proprietate in valoare de 165 de milioane de dolari.

Jeff Bezos a cumparat o proprietate in Beverly Hills, 165 de milioane de dolari

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a stabilit un pret record pentru o proprietate in Los Angeles, odata .

Real Estate: Jeff Bezos - Amazon a cumparat cel mai scump conac din America cu o optime de procent din averea sa neta. O perspectiva invidioasa

The Wall Street Journal informeaza ca Jeff Bezos a achizitionat proprietatea de la David Geffen, un alt om inimaginabil de bogat, cu 165 de milioane de dolari. Este Warner Estate, care se intinde pe 3,65 hectare in Beverly Hills). Este o suma uriasa de bani pentru orice poate in afara de un 747 - si in special pentru o locuinta. Dar 165 de milioane reprezinta doar o optime de procent din averea lui Bezos de 131,9 miliarde de dolari.

Cum arata vila minimalista din Los Angeles a cuplului Kim si Kanye West

Kim Kardashian West si sotul ei, cantaretul Kanye West, si-au deschis, in premiera, portile vilei din California, pentru revista Architectural Digest. Cei doi si-au definit locuinta drept un refugiu familial salbatic, idiosincratic in Los Angeles-ul suburban.

VIDEO NBA: infrangeri pentru Los Angeles Clippers, Chicago Bulls si Boston Celtics

Philadelphia 76ers a oferit una dintre surprizele zilei, dupa ce a trecut, scor 110-103, de Los Angeles Clippers, una dintre echipele aflate intr-o forma buna. San Antonio Spurs s-a impus pe terenul lui Oklahoma City Thunder, iar Boston Celtics a plecat invinsa de la Houston 116-105 cu Rockets).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )