Libnet.ro
UNICEF

12:45

Real Madrid, detronata - Barcelona este cel mai bogat club din lume, cu un nou record de incasari

Hotnews Hotnews,
 Real Madrid, detronata - Barcelona este cel mai bogat club din lume, cu un nou record de incasari

FC Barcelona a stabilit un nou record in fruntea ultimului clasament al cabinetului de audit financiar Deloitte, bazat pe veniturile obtinute in sezonul 20182019 de catre cele mai bogate cluburi profesioniste de fotbal, stabilind chiar un ecart istoric fata de a doua clasata, marea rivala Real Madrid, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Citylink este cel mai nou serviciu de car-sharing din Bucuresti

Bucurestiul are un nou serviciu de car-sharing numit Citylink cu o flota formata din modele hibrid Toyota Yaris si Toyota Corolla. Citylink si-a inceput activitatea de car-sharing in Bucuresti din luna.

Real Madrid, detronata de marea rivala in clasamentul celor mai bogate cluburi: Ce record de incasari au stabilit catalanii

FC Barcelona este oficial cel mai bogat club din lume, conform analizei cabinetului de audit financiar Deloitte, bazat pe veniturile obtinute in sezonul 20182019. Catalanii si-au depasit marii rivali de la Real.

Real Madrid a castigat Supercupa Spaniei: 4-1 la loviturile de departajare vs Atletico Madrid

Real Madrid a castigat Supercupa Spaniei, dupa ce a invins-o la lovituri de departajare, scor 4-1, pe Atletico Madrid a fost 0-0 dupa 120 de minute). Meciul disputat pe King Abdullah din Jeddah Arabia Saudita) a fost unul intens, echipa lui Zinedine Zidane avand mai multe ocazii de gol si in timpul jocului.

VIDEO Real Madrid a castigat Supercupa Spaniei pentru a 11-a oara (4-1 la penaltiuri cu Atletico Madrid)

Real Madrid si-a trecut in palmares a 11-a Supercupa a Spaniei, dupa ce a invins-o pe rivala Atletico Madrid in finala disputata pe stadionul King Abdullah din Jeddah Arabia Saudita). Cele doua echipe s-au aflat la egalitate dupa 120 de minute, scor 0-0, astfel ca invingatoarea s-a decis la loviturile de departajare, unde trupa lui Zidane s-a impus cu 4-1.

VIDEO Real Madrid castiga Supercupa Spaniei, dupa un meci decis in ultimele clipe. Record pentru Zizou

Supercupa Spaniei le-a adus fata in fata pe Real Madrid si Atletico Madrid, care au incheiat atat timpul regulamentar, cat si cele doua reprize de prelungire, cu o remiza alba, astfel incat castigatoarea s-a decis prin loviturile de departajare.

Real Madrid cucereste Supercupa Spaniei la loviturile de departajare

In finala de la Jeddah echipa Real Madrid a trecut de rivala citadina de la Atletico Madrid, scor 4-1.

Real Madrid a cucerit Supercupa Spaniei

Real Madrid a cucerit pentru a 11-a oara in istoria sa Supercupa Spaniei la fotbal, impunandu-se cu .

Cel mai vechi material de pe Pamant este mai batran decat Sistemul Solar

Cercetatorii au descoperit cat de vechi este, de fapt, cel mai vechi material observat vreodata pe suprafata planetei Pamant. in 1969, un meteorit a ajuns pe planeta noastra si a aterizt in.

2019 - cel mai negru an de dupa criza, pentru exporturile noastre

Interviu cu Mihai Ionescu, presedintele ANEIR si co-presedintele Consiliului de Export al Romaniei) * Estimez ca deficitul comercial va fi de aproximativ 17 miliarde de euro, in 2019 * Mihai Ionescu nu este optimist nici pentru acest an, in ceea ce priveste comertul exterior Reporter: Cum a fost anul 2019, din perspectiva comertului exterior? Mihai Ionescu: Anul 2019 a fost cel mai negru an din perioada de dupa criza pentru exportul romanesc, fiind pentru prima data cand ritmul de crestere al exporturilor a fost inferior celui al PIB-ului. Acesta este fenomenul caracteristic principal.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )