Libnet.ro
UNICEF

13:15

Realizare incredibila la Timisoara! A fost creata cea mai mare pictura

România Liberă România Liberă,
Realizare incredibila la Timisoara! A fost creata cea mai mare pictura

Cea mai mare pictura murala din Romania a fost creata la Timisoara, in cadrul proiectului Memoriile. continuă pe România Liberă

Serghei Mizil, marturii incendiare. Care a fost cea mai mare nebunie facuta pe vremea lui Ceausescu

Controversatul afacerist Serghei Mizil a povestit, duminica, la Antena 3, care a fost cea mai mare nebunie pe care a facut-o pe vremea lui Ceausescu. Faptul ca era fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil ii.

P LEK3.CO inaugureaza cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania

CO a inaugurat la inceputul lunii octombrie cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania. Charging Plaza Hub700 poate gazdui si incarca concomitent 6 vehicule electrice, furnizand o putere cumulata de 272kW, chiar in inima Timisoarei.

IN AMERICA DE NORD, Ford lanseaza cea mai mare mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord, transmit CNN si Reuters.

FOTO Cum se reflecta Calea Lactee in cea mai mare oglinda din lume

Imaginea a fost surprinsa de fotograful peruvian Jheison Huerta, si a fost numita fotografia zilei in astronomie de catre NASA.

Pesta porcina africana la una dintre cele mai mare ferme de profil din Arges. Peste 20 de mii de porci vor fi omorati

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat marti virusul pestei porcine africane intr-o exploatatie comerciala din comuna argeseana Slobozia. Este vorba de o ferma cu peste 20. 000 de porci.

Cea mai simpla reteta de papanasi

Unul dintre cele mai ravnite si pofticioase deserturi traditionale romaneste sunt gustosii papanasi. Se servesc cu smantana grasa si cu dulceturi de fructe, dupa preferinte. Cat de mult iti ia sa-i prepari acasa? Ei bine, aceasta reteta este cea mai simpla posibila, se face rapid si gustul este unul desavarsit.

Cea mai moderna biblioteca din sud-estul tarii va fi inaugurata pe 31 octombrie

Cea mai moderna biblioteca din sud-estul tarii va fi inaugurata pe 31 octombrie si se va deschide pentru public. Impunatoarea cladire, construita in 6 ani, are o suprafata de peste 3. 300 de metri patrati si 5 etaje.

DIETA. Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati

Cea mai buna metoda de a pierde in greutate pentru barbati, Regulile sunt complet diferite de cele din dietele pentru femeie .

PAULA PIRVANESCU, MMACA: Romania a avut cea mai buna oferta pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen in competitia pentru deschiderea unei fabrici, insa decizia s-a luat la alt nivel decat cel al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), a declarat, ieri, potivit Agerpres,secretarul de stat Paula Pirvanescu.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 OCTOMBRIE SIF Transilvania - cea mai buna evolutie din BET and 172;-FI

Actiunile SIF Transilvania SIF3), ce au marcat o crestere de 2,53%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 and 172;- 18 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET and 172;-FI, a carui cotatie a urcat cu 0,38%, in perioada avuta in vedere.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )