Libnet.ro
UNICEF

01:05

Realizatorul Mihai Gainusa pleaca de la Cronica Carcotasilor, dupa 14 ani

B1 B1,
Realizatorul Mihai Gainusa pleaca de la Cronica Carcotasilor, dupa 14 ani

Realizatorul Cronicii Carcotasilor Mihai Gainusa a anuntat, miecuri, ca paraseste echipa emisiunii, dupa 14 ani. in plus, nici Dezbracatu, pe numele sau real Codrut Keghes, nu se va mai afla la pupitrul. continuă pe B1

Mihai Gainusa pleaca de la Cronica Carcotasilor: Cea mai mare parte a vietii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni

Celebrul realizator TV Mihai Gainusa a anuntat miercuri seara, pe contul sau de Facebook, ca a decis sa paraseasca emisiunea Cronica Carcotasilor, pe care o realiza alaturi de colegul sau Codrut Keghes, cel care l-a inlocuit pe initiatorul acestei emisiuni, Serban Huidu.

Mihai Gainusa, prima reactie dupa plecarea de la Cronica Carcotasilor! Acceptam o noua provocare, tot la Uite ce urmeaza sa faca realizatorul TV!

Mihai Gainusa si-a anuntat miercuri seara plecarea de la emisiunea Cronica Carcotasili. Realizatorul TV a facut parte din echipa emisiunii.

Se destrama echipa de la Cronica Carcotasilor: Gainusa si Dezbracatu' pleaca din proiect dar raman la Prima TV

Mihai Gainusa a anuntat pe contul sau de facebook ca va parasi emisiunea Cronica Carcotasilor de pe Prima TV, proiect in care era implicat de 14 ani, dar va ramane in cadrul postului unde va realiza o alta emisiune de satira. Alaturi de Mihai va pleca si coprezentatorul Codrut Keghes-Dezbracatu'. Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: nu se mai regaseau! Probabil vor urma si altii sau nu. , a scris Serban Huidu pe contul sau de facebook.

S-a ales praful de Cronica Carcotasilor? Gainusa, Dezbracatu si Mistretu au parasit emisiunea!

Dupa aproape 14 ani de munca in echipa, Mihai Gainusa, Codrut Keghesi, alias Dezbracatu, si Octavian Pascut, alias Mistretu, au parasit Cronica Carcotasilor. Anuntul a fost facut aseara, transformandu-i lui Serban Huidu ziua intr-una din cele mai amare de pana acum.

Serban Huidu, despre plecarea lui Mihai Gainusa de la Cronica Carcotasilor: Nimic nu ma supara mai tare decat lipsa de loialitate

Serban Huidu le-a multumit lui Mihai Gainusa si lui Codrut Keghes Dezbracatu) pentru anii frumosi petrecuti impreuna, dupa ce acestia din urma au anuntat ca nu vor mai face parte din echipa emisiunii Cronica Carcotasilor, difuzata de Prima TV. Totodata, intr-un interviu acordat site-ului Paginademedia. ro, Huidu a declarat ca este deranjat de lipsa de loialitate.

Echipa de la Cronica Carcotasilor se destrama. Mistretu146; intregeste trio-ul celor care au parasit emisiunea

Emisiunea TV Cronica Carcotasilor se confrunta cu o ruptura in cadrul echipei, dupa ce Mistretu039; a decis sa plece pentru un alt proiect impreuna cu Mihai Gainusa si Codrut Keghes - Dezbracatu. Serban Huidu ramane in emisiune, insa se arata deranjat de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.203 seconds )