Libnet.ro
UNICEF

00:07

Recenziile false invadeaza cele mai populare aplicatii din Google Play

Playtech Playtech,
Recenziile false invadeaza cele mai populare aplicatii din Google Play

Google se confrunta cu o noua problema, iar de aceasta data recenziile false la aplicatiile din Google Play sunt cele care-i pun bete in roate companiei. Google ne aduce in fata o noua problema, care nu face decat sa ne trezeasca neincrederea in mediul online. Cand vine vorba de descarcarea aplicatiilor, feedback-ul oferit de utilizatori nu []. continuă pe Playtech

Coachella 2017: cele mai bune concerte vor fi disponibile gratuit pe YouTube

La fel ca in anii trecuti, cele mai bune concerte de la Coachella 2017 vor putea fi vizionate pe YouTube in mod gratuit din confortul caminului. Amatorii de muzica de calitate se vor putea delecta weekendul viitor cu cateva concerte la rezolutie HD gratuit pe YouTube. intamplarea face ca cel mai popular festival de muzica [].

Cele mai bune filme pentru copiii mici si mari revin primavara aceasta la KINOdiseea Altfel

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tanar din Europa Centrala si de Sud-Est, are in premiera anul acesta o editie intermediara, in cadrul saptamanii Scoala Altfel, intre 15 - 21 mai, atat in Bucuresti, la Cinema Muzeul Taranului si Hollywood Multiplex dar si in Arad, la Cinema Arta, in Cluj, la Cinema Dacia si in Pitesti, la Cinema Trivale.

Eurostat: Romania si Bulgaria au inregistrat in 2016 cele mai scazute costuri ale fortei de munca din UE

Romania si Bulgaria au inregistrat in 2016 cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din Uniunea Europeana, arata datele publicate joi de biroul european de statistica Eurostat, de 5,5 euro, respectiv 4,4 euro, fata de o medie la nivelul Uniunii Europene de 25,4 euro.

Povestea unuia dintre cele mai mari jafuri bancare informatice realizate vreodata

La inceput de 2016, un grup de hackeri a incercat sa fure 851 de milioane de dolari si a reusit sa transfere 81 de milioane de dolari de la Banca Centrala a Bangladeshului. Acesta este considerat unul dintre cele mai mari si mai de succes jafuri informatice realizate vreodata. Kaspersky Lab a publicat rezultatele unei investigatii despre metodele folosite de grupul denumit Lazarus, grup care inca este activ si poate oricand reveni daca va profita de mici greseli de configurare.

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2017: Delia concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Delia, Andra si Carlas Dreams sunt artistii care au primit cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2017, eveniment ce va avea loc pe 24 aprilie.

Topul locurilor de munca rare si bine platite in Romania. Cele mai bine remunerate joburi care nu necesita studii superioare

Meseriile rare cel mai bine platite din Romania sunt controlor de trafic aerian si monitor de studii clinice arata un raport Smartree, potrivit stirileprotv. ro. Meserii considerate rare precumcontrolor de.

Cea mai mare EROARE din istoria arbitrajului modern: Decizie incredibila a centralului dupa un penalty! (VIDEO)

Meciul dintre Newcastle si Burton a venit cu cea mai mare eroare din istoria arbitrajului modern, sustine Sport1x2. Gazdele au marcat din penalty, dar centralul a luat o decizie absolut.

Cotatiile petrolului, aproape de cel mai ridicat nivel din ultima luna

Pretul futures al petrolului brut s-a apropiat, ieri, pe pietele externe, de cel mai ridicat nivel din ultima luna, ca urmare a semnelor de scadere a stocurilor mondiale si a ingrijorarilor legate de anumite probleme la o exploatare britanica din Marea Nordului, a carei productie este luata in considerare la stabilirea pretului de referinta al titeiului Brent.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg, citat de Adevarul, intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )