Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat. continuă pe România Liberă

Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi in jumatate de Capitala

Cel mai mare clopot din Europa, primul din cele sase de la Catedrala Mantuirii Neamului, are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Clopotul, turnat la Innsbruck, are 25 de tone si 3,3 metri inaltime si 3,3 in latime.

Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg, citat de Adevarul, intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca.

Cel mai mare perdant al Brexitului ar putea sa fie Polonia - Bloomberg

Odata cu declansarea negocierilor de doi ani pentru Brexit, Polonia pare cea mai vulnerabila tara la un divort dureros intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, potrivit Bloomberg, citat de News. ro.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Bursele din Europa au incheiat cel mai bun trimestru din ultimii doi ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, in majoritate, dupa anuntul privind evolutia inflatiei in zona euro, pietele incheind trimestrul cu cea mai buna crestere din ultimii doi ani.

Noi reglementari pentru regenerabile: Care sunt modificarile cu cel mai mare impact pentru producatori

Producatorii de energie din surse regenerabile au primit o gura de oxigen dupa ce guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta, saptamana trecuta, prin care a modificat regulile de functionare ale schemei de sprijin cu certificate verzi. Actul normativ a creat, astfel, cadrul legal care asigura cerere de certificate verzi pentru piata de profil care a fost afectata, incepand cu 2013, de reglementari mai putin favorabile.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de un leucoplast. Peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de leucoplast

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului semnaleaza vesti proaste pentru Romania.

Cel mai MORTAL scorpion din lume isi arata coada OTRAVITA in intreaga sa glorie! (VIDEO)

Sub coordonarea unui grup de cercetatori de la Universitatea din Porto Portugalia) au fost studiati aproximativ 2500 de scorpioni din intreaga lume pentru a determina modul in care marimea si forma lor.

Exclusiv RL PRINT: Marian Oprisan, cel mai protejat baron din tara

In toate cele peste 1. 000 de dosare soldate cu sentinte de achitare in cauze instrumentate de catre DNA in ultimii 10 ani, institutia a facut contestatii in anulare pentru un recurs in interesul legii. Numai in dosarul Caprioara a lui Marian Oprisan, procurorii anticoruptie nu au folosit aceasta cale de atac.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )