Libnet.ro
UNICEF

18:00

Partidul amendat cu 0,5 milioane de euro pentru combinatii in campania electorala

Playtech Playtech,
Partidul amendat cu 0,5 milioane de euro pentru combinatii in campania electorala

Campania electorala reprezinta un pretext perfect de imbogatire pentru o mana de oameni din partidele politice. Cand foarte multe dintre cheltuieli se pot deduce, nu ar trebui sa vina ca o surpriza posibilitatea unei amenzi generoase. Parchetul din Paris a decis amendarea cu jumatate de milion de euro a celui mai important partid de extrema . continuă pe Playtech

CUPA DAVIS Premiu de peste 3 milioane de euro pentru echipa castigatoare

Sportul a devenit o industrie in care productia este asigurata de imense investitii financiare. Tenisul nu face exceptie, iar Cupa Davis a devenit si mai atractiva pentru jucatori gratie unor premii foarte consis-tente. Spania a fost recompensata cu un premiu de 3. 000 de euro pentru victoria in Cupa Davis 2019, banii urmand sa fie impartiti intre cei cinci componenti ai echipei si Federatia Spaniola de Tenis RFET). Din suma totala rezervata castigatoarei trofeului, 2. 000 de euro vor ajunge in conturile jucatorilor si 1. 000 de euro in cele ale RFET. Investitia de 3 miliarde dolari din partea societatii japoneze de comert electronic Rakuten, care a semnat un parteneriat cu Cupa Davis pentru urmatorii 25 de ani, a permis garantarea unor premii substantiale pentru cele 18 echipe participante la turneul final.

BANCA EUROPEANA PENTRU RECONSTRUCTIE SI DEZVOLTARE : imprumut de 25 de milioane de euro pentru modernizarea serviciilor de apa din judetele Dolj si Gorj

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 25 de milioane de euro operatorului regional de apa si canalizare Compania de Apa Oltenia, de aceasta investitie urmand sa beneficieze 400. 000 de locuitori din judetele Dolj si Gorj, a anuntat banca.

Bani europeni pentru fermieri! Se pun la bataie 467 milioane euro! Detalii de ultima ora

Comisia Europeana va rambursa suma de 467 milioane euro fermierilor europeni, o suma care initial a fost dedusa din platile directe pentru 2019 in ideea de a crea un fond anual pentru crizele.

Doua asociatii de magistrati cer din nou CSM sa nu plateasca 18 milioane de euro pentru un sediu nou

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie cer, din nou, CSM sa renunte la achizitionarea unui imobil pentru un nou sediu, sustinand ca banii pentru aceasta achizitie - 18 milioane de euro - pot fi folositi pentru investitii urgente in sistemul judiciar.

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute inca 200 milioane euro, miercuri

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa atraga inca 200 milioane euro, prin redeschiderea emisiunii de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro. Licitatia va avea loc miercuri, 27 noiembrie, maturitatea fiind de 5 ani, iar rata cuponului de 1%. De precizat ca, avand in vedere ca deficitul bugetar va fi de 4,3% din PIB, conform proiectului de rectificare, Ministerul Finantelor trebuie sa imprumute ceva mai mult.

Industria vendomatelor din Romania: Valoarea pietei a depasit 280 milioane euro. Tot mai multi clienti prefera solutiile de proximitate

Industria vendomatelor din Romania a ajuns la o valoare a pietei de peste 280 milioane euro, in crestere cu 9% fata de anul trecut, in contextul in care tot mai multi clienti prefera solutiile de proximitate cand consuma cafea, snacks-uri sau bauturi racoritoare, iar calitatea cafelei de la automate a crescut semnificativ in ultimii ani, potrivit datelor transmise de Patronatul Roman al Industriei de Vending PRIV).

Primaria Sectorului 5 da 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Sectorului 5 da 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect adoptat de Consiliul Local recent. Banii sunt alocati din bugetul institutiei pe anul 2019. Primaria Sectorului 1 a vrut si ea sa dea 10 milioane de lei in aceasta toamna pentru lacasul de cult, dar proiectul nu a fost aprobat in Consiliul Local deoarece acolo PSD nu are majoritate. La inceputul anului, Primaria Capitalei a acordat un ajutor de 10 milioane lei pentru Catedrala.

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Parlamentul European a aprobat bugetul Uniunii Europene pentru 2020 18 milioane de euro sunt alocate pentru a sprijini regiunile miniere

Parlamentul European a aprobat miercuri bugetul Uniunii Europene pentru anul 2020, dupa ce a obtinut o crestere a resurselor acordate climatului, cercetarii si programului Erasmus, relateaza AFP. Potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan, bugetul cuprinde o alocare de 18 milioane de euro pentru a sprijini regiunile miniere, ceea ce este o veste buna pentru minerii din Romania.

LA NOUA LUNI Profitul net al Vienna Insurance Group a crescut cu 9,5%, la 226,5 milioane euro

Vienna Insurance Group raporteaza rezultate in crestere, in primele trei trimestre din 2019. Elisabeth Stadler, CEO al Vienna Insurance Group, a mentionat: Cifrele noastre cheie aferente anului 2019 indica imbunatatiri dupa primele noua luni, iar tendinta de crestere inceputa in 2016 continua. Suntem foarte increzatori cu privire la atingerea obiectivelor noastre pentru 2019, respectiv prime brute subscrise de 9,9 miliarde euro si profit inainte de impozitare) in intervalul 500-520 milioane de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )