Libnet.ro
UNICEF

10:45

Recompensa de 80 de milioane de dolari pusa pe capul lui Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recompensa de 80 de milioane de dolari pusa pe capul lui Donald Trump

O recompensa in valoare de 80 de milioane de dolari ar fi fost pusa pe capul lui Donald Trump, in contextul in care autoritatile iraniene au jurat sa razbune asasinarea generalului Qassem Soleimani vineri, intr-un atac cu un avion american fara pilot drona) la aeroportul din Bagdad. continuă pe Ziarul Bursa

PRETUL RAZBUNARII: Iranienii, gata sa ofere 80 milioane dolari pentru CAPUL lui Donald Trump!

In timpul transmisiunii la televiziunea de stat a funeraliilor generalului Qasem Soleimani, moderatorul care a prezentat desfasurarea evenimentelor a facut un apel catre iranieni pentru strangerea a 80 de milioane.

80 de milioane de dolari, pe capul lui Donald Trump. Anuntul facut la inmormantarea lui Soleimani

Pe capul lui Donald Trump a fost pusa o recompensa uriasa, de 80 de milioane de dolari, chiar la inmormantarea generalului Qasem Soleimani. Liderul Fortei Quds a fost asasinat la ordinul presedintelui Statelor Unite ale Americii si condus pe ultimul drum de curand, cand a fost facut anuntul de razbunare, din partea Iranului. 80 de .

Ikea va plati 46 milioane dolari parintilor unui copil ucis de caderea unui dulap

Retailerul suedez de mobila Ikea va plati despagubiri de 46 milioane de dolari parintilor unui copil care a fost ucis de caderea unui dulap, in 2017, transmite BBC, preluat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2894 seconds )