Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recompensa uriasa pentru omul care l-a tradat pe liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. Cine este, de fapt, informatorul

Antena3 Antena3,
Recompensa uriasa pentru omul care l-a tradat pe liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. Cine este, de fapt, informatorul

Un fost responsabil al gruparii Stat Islamic SI) care a furnizat informatii ce au condus la Abu Bakr al-Baghdadi, mort la sfarsitul saptamanii trecute intr-o operatiune a fortelor speciale americane, ar. continuă pe Antena3

Compania care detine PRO TV s-a vandut. Suma uriasa pentru care s-a facut tranzactia. Cine e miliardarul care a luat-o

Compania-mama care detine PRO TV s-a vandut. La inceputul lunii octombrie, se anunta ca tranzactia este o chestiune de cateva zile. Acum, operatiunea s-a concluzionat. Cu ce suma s-a vandut si cine e miliardarul care a luat-o? Compania care detine PRO TV s-a vandut Agentia de presa Reuters, care citeaza publicatiile bulgare si cehe, a .

Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Incepand de joi, 31 octombrie, persoanele fizice care fac lucrari de constructie sau isi renoveaza locuintele si arunca gunoaiele in spatii neamenajate special risca amenzi de pana la 6. 000 de lei. in plus, vor fi obligate sa ridice deseurile si sa le depoziteze conform prevederilor aflate in vigoare. Persoanele care isi renoveaza locuinta si arunca .

Pedeapsa cumplita pentru tanarul care a ucis cu sange rece trei adolescenti! Procuroeii au cerut condamnarea pe viata

Tanarul de 25 de ani, care anul trecut a ucis trei adolescenti in satul Mereseni, Hancesti, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare. Procurorii insa au solicitat condamnarea lui pe viata si vor.

Singapore anunta un nou obiectiv pentru 2030, care ar oferi destula energie solara pentru a sustine 350.000 de case

Singapore are un nou obiectiv in ceea ce priveste energia solara, care presupune producerea unei cantitati de energie suficienta pentru a satisface nevoile anuale pentru aproximativ 350. 000 de camine, pana in 2030, scrie CNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )