Libnet.ro
UNICEF

09:00

RECORD! Un OU este cea mai popular post din istoria Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

ADPM ADPM,
RECORD! Un OU este cea mai popular post din istoria Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cel mai popular post din istoria Instagram. Fotografia a fost postata pe 4 ianuarie si a depasit repede recordul anterior, detinut de Kylie Jenner. Aceasta avea 18 milioane de like-uri la o fotografie cu fiica ei. continuă pe ADPM

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

Cea mai friguroasa noapte din Bucuresti, n aceasta iarna. S-au nregistrat -15 grade Celsius

In Capitala, meteorologii au inregistrat in noaptea de sambata spre duminica cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

Cea mai mare razie din vestul Germaniei mpotriva criminalitatii de clan. Ministrul NRW anunta toleranta zero

Noaptea spre 13 ianuarie le-a adus traficantilor ghinion. Aproximativ 1300 ofiteri de politie au efectuat, sambata spre duminica, cea mai mare operatiune impotriva clanurilor criminale din landul german Renania de Nord-Westfalia NRW). Cu aceasta razie de amploare in mai multe orase, fortele de securitate vor sa dea un exemplu de lupta impotriva criminalitatii organizate, anuntand toleranta zero. Importante cantitati de tutun ilegal si narcotice au fost confiscate.

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Am facut avort la aproape cinci luni si nu regret. A fost cea mai buna decizie din viata. Cand am ajuns acasa, tatal copilului si-a pus capul pe burta mea si a zis

Avortul este o decizie extrem de grea pe care o femeie o poate lua. Multe sunt judecate pentru acest gest groaznic, in timp ce alte mamici sunt alaturi de cele care nu vor sa aduca pe lume un copil handicapat.

Cea mai mare universitate din Romania, prezenta la un targ educational din Budapesta

Cea mai mare universitate din Romania, ca numar de studenti, a participat, intre 10 si 12 ianuarie, la Targul International Educatio de la Budapesta.

in Bucuresti s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din iarna aceasta

In Capitala, meteorologii au inregistrat in noaptea de sambata spre duminica cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )