Libnet.ro
UNICEF

16:15

Record fabulos pentru LeBron James. Este singurul care l-a depasit pe Michael Jordan

Antena3 Antena3,
Record fabulos pentru LeBron James. Este singurul care l-a depasit pe Michael Jordan

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers, a devenit joi seara cel mai bun marcator din istorie in playoff-ul campionatului profesionist nord-american de baschet NBA), depasindu-l pe legendarul. continuă pe Antena3

Baschet: LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria play-off-ului NBA

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers, a devenit joi seara cel mai bun marcator din istorie in playoff-ul campionatului profesionist nord-american de baschet NBA), depasindu-l pe legendarul Michael Jordan, informeaza AFP.

LeBron James doboara un record al lui Michael Jordan vechi de 19 ani

Pentru al treilea an consecutiv echipa Cleveland Cavaliers s-a calificat in finala NBA, dupa ce joi noapte a castigat meciul cinci din finala Estului cu Boston Celtics, cu 135-102.

UPDATE Roger Moore, celebru pentru seria James Bond, a murit la 89 de ani

Actorul britanic Sir Roger Moore, celebru pentru rolurile sale din seria James Bond, a murit in Elvetia, dupa o scurta lupta cu cancerul, a anuntat familia sa, citata de The Telegraph.

Dezvaluiri INCENDIARE despre ATACATORUL din Manchester! Cine este tanarul care a starnit GROAZA in Marea Britanie

Salman Abedi este atacatorul din Manchester care a starnit groaza la un conert al faimoasei cantarete pop Ariana Grande. Au aparut noi informatii conform carora, Slman ar fi petrecut mai mult timp.

Daniel Constantin a depus vineri actele pentru noul partid Pro Romania, care va fi lansat luni/ Deputatul Damian Florea pleaca din ALDE cu o parte din organizatia Sector 6

Fostul lider ALDE Daniel Constantin a depus vineri la tribunal actele pentru noul sau partid, Pro Romania, urmand ca luni sa aiba evenimentul de lansare, a precizat acesta pentru Hotnews. ro. Tot vineri si-a anuntat demisia din ALDE si deputatul Damian Florea, acesta fiind al cincilea parlamentar care se alatura proiectului, se arata intr-un comunicat de presa.

Varsta de pensionare, redusa cu doi ani pentru cei din zonele poluate. Care sunt conditiile din proiectul de lege

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care reduce cu doi ani varsta standard de pensionare in cazul persoanelor care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )