Libnet.ro
UNICEF

22:15

Record de frig in Bucuresti. Cea mai rece zi de 1 octombrie din 1929 pana in prezent. Vremea ramane deosebit de rece si in a doua parte a saptamanii

Antena3 Antena3,
Record de frig in Bucuresti. Cea mai rece zi de 1 octombrie din 1929 pana in prezent. Vremea ramane deosebit de rece si in a doua parte a saptamanii

Temperatura minima inregistrata astazi in Bucuresti, de 8 grade, n-a mai fost atinsa din 1929, anul in care in Romania s-au inceput masuratorile sistematice ale fenomenelor meteo. Florinela Georgescu, dire. continuă pe Antena3

Cel mai rece inceput de octombrie din ultimii 80 de ani. De ce a venit iarna pe 1 octombrie

Marti a fost cel mai friguros 1 octombrie romanesc din ultimii 80 de ani, inregistrandu-se temperaturi extrem de scazute 5-6 grade in Capitala) pentru aceasta perioada din an. Asa sustin meteorologii care au explicat ca o situatie asemanatoare a existat in 2002, cand in Bucuresti mercurul din termometre a atins 11 grade Celsius, tot la data de 1 octombrie.

Beneficille vremii urate. Cum a devenit marti cea mai verde zi din energie

Vantul puternic a adus cea mai verde zi din energie. Eolienele au depasit reactoarele de la Cernavoda si furnizeaza, in prezent, 21% din productia totala de energie de la noi din tara. Cea mai buna.

Cea mai bogata femeie din Australia renunta la conducerea afacerilor de familie

Gina Rinehart, cea mai bogata persoana din Australia, va renunta la conducerea afacerilor de miliarde de dolari ale familiei ei pentru a face pace intre ea si copii ei. Trei dintre cei patru copii si-au dat in judecata mama si au cerut inlocuirea ei din board-ul de conducere a companiilor.

Sharp Aquos Phone Xx vine cu cea mai mica rama pe toate partile

Cu toate ca foarte multi producatori se chinuie la acest capitol, momentan Sharp a castigat titlul de a integra cea mai subtire rama in Aquos Phone Xx. Incercand sa ofere un ecran cat mai generos intr-un smartphone de dimensiuni cat mai reduse, cei de la Sharp au anuntat actualul lider de piata la acest capitol cu un nume foarte simplu, Aquos Phone Xx. Noul terminal al japonezilor, ce se va comercializa prin intermediul operatorului Softbank 4G LTE, va avea un [].

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Un dar istoric. Aceasta este cea mai mare donatie pe care Universitatea a primit-o vreodata

Un absolvent al Universitatii Yale din SUA, care s-a pensionat in luna iunie, a donat institutiei de invatamant suma de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare donatie din istoria Universitatii.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

Nokia Lumia 1020, cea mai performanta camera foto cu telefon, in Romania

Nokia Lumia 1020 a fost de la aparitia sa un produs foarte discutat, iar astazi a fost prezentat oficial si in Romania. Toata lumea si-a exprimat parerea cu privire la acest dispozitiv pana acum, mai ales in legatura cu capabilitatile lui foto. M-am jucat cu el cateva minute si pot spune ca este un produs interesant. Sa vedem plusurile si minusurile, la prima vedere. Dimensiunea senzorului este de 1/1. 5 inci, spre deosebire de 1/2. 3 inci, cat are Sony Xperia Z1, [].

Indicele de integrare europeana: Republica Moldova, cea mai aproape de standardele UE

Potrivit studiului, Republica Moldova are cele mai bune rezultate din cadrul celor sase tari din Parteneriatul Estic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )