Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei. continuă pe România Liberă

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

INTERVIU cu pianista Alexandra Dariescu: A canta in Festivalul Enescu este cea mai mare bucurie

Alexandra Dariescu locuieste la Londra si are deja o cariera de succes in Marea Britanie. Cel mai emotionant moment din viata sa a fost debutul la Royal Albert Hall, in luna iunie a acestui an.

Halep la cea mai buna clasare din cariera

Chiar daca a pierdut in primul tur la Beijing, turneu de 5. 1 milioane de dolari, Simona Halep a urcat un loc in clasamentul dat publicitatii de WTA.

Am cea mai buna sotie din lume

Sunt casatoriti de un an, dar erau impreuna de cinci ani cand au facut pasul important, suficient.

Apple devine cel mai valoros bramd din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Topul celor mai scumpe chirii din Capitala: Cea mai scumpa proprietate, inchiriata la 27.000 euro pe luna

Bucurestiul este orasul cu cele mai mari chirii, iar in topul celor mai scumpe proprietati date spre inchiriere se afla o vila data pentru suma de 27. 000 euro pe luna. Vila cu 10 camere, intinsa pe o suprafat.

Miss World 2013: Cea mai frumoasa femeie din lume este Miss Filipine

Titlul de Miss World 2013 a fost castigat de Megan Young, Miss Filipine, in competitia care s-a desfasurat sambata seara in insula indoneziana Bali.

Ponta: O tara puternica este cea are grija de militari si in momente tragice.

O tara puternica este cea care isi respecta militarii, a declarat, vineri, Victor Ponta inaintea plecarii in Marea Mediterana a fregatei Regina Maria in cadrul operatiei Active Endeavour, relateaza Mediafax. O tara puternica este o tara care isi respecta militarii, care are are grija de ei si in momentele foarte bune de indeplinire a misiunilor si in momente tragice, asa cum, din pacate, se intampla si este posibil sa se intample intotdeauna cand esti militar. Am vrut sa transmit acest .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )