Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, . continuă pe Playtech

Ana Bogdan a fost eliminata de la Australian Open. Cati bani incaseaza jucatoarea din Romania

Romania mai are doar doua jucatoare la Australian Open in proba de simpluSimona Halep si Sorana Cir.

Gica Hagi da o noua lovitura. Cati bani primeste acum, din nou e o suma mare

Gica Hagi da o noua lovitura! Vorbim despre minimum 500. 000 de euro. Dupa Iancu si Luckassen, pleaca un alt jucator bine cotat de la Viitorul. Astfel, inca un om de baza al echipei constantene este transferat in strainatate. Gica Hagi da o noua lovitura Olandezul Bradley de Nooijer este aproape de un inmprumut, la Vorskla.

Ce a facut Jador pentru Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Totul e clar acum, gestul lui spune multe

Un nou episod din Survivor Romania s-a desfasurat la Kanal D, cu mari surprize. Cele doua echipe au avut parte din nou de momente grele, atunci cand a fost vorba de nominalizare. Deciziile au fost grele, iar cei care au fost scosi din competitie au fost surpriza acestui ultim episod. Alexandra Stan, Georgiana, Musty si .

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Culita Sterp e plin de bani. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021

Stiai ca artistul Culita Sterp e plin de bani? Faimosul de la Survivor Romania a declarat, in nenumarate randuri, ca nu a venit sa participe la competitia din Republica Dominicana pentru marele premiu de 250. 000 de lei, ci pentru experienta. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021 si care sunt principalele sale surse .

E casatorit! Concurentul de la Survivor Romania 2021 s-a dat singur de gol

Un concurent de la Survivor Romania a facut declaratii surprinzatoare. Artistului i-au scapat detalii care l-au dat de gol. Despre cine este vorba? Concurentul care s-a dat de gol Survivor Romania este emisiunea unde surprizele, dar si competitivitatea dintre concurenti ii tin pe fanii emisiunii cu sufletul al gura. Daca inainte de a intra in .

Familia lui Musty Camara de la Survivor Romania 2021. Prin ce drama a trecut concurentul de la Razboinici

Musty Camara este fratele cantaretului din fosta trupa Alb Negru, Kamara Ghedi. El are varsta de 39 de ani si face parte din echipa Razboinicilor de la Survivor Romania, sezonul 2. El a revenit in Romania, tara in care s-a nascut, in anul 2015. Iata care este familia lui Musty Kamara de la Survivor. Familia .

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine l-a dat de gol: Asta urmareste de la inceput

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine este faimosul artist din Romania care l-a dat de gol pe protejatul lui Alex Velea. Ce va face Zannidache, in continuare, in competitia din Republica Dominicana. Unul dintre cei mai cunoscuti fosti concurenti de la Survivor Romania dezvaluie care este strategia, spune el, a artistului cu .

Andreea Balan, alaturi de Elena Marin la Survivor Romania. Mesajul neasteptat al cantaretei

Andreea Balan o sustine la Survivor Romania pe amica sa, Elena Marin, dupa ce colegul Zannidache a acuzat-o ca isi insala logodnicul. Mesajul de imbarbatare. Andreea Balan si Elena Marin impart zece ani de prietenie. Cantareata s-a pozitionat de partea faimoasei in scandalul de infidelitate care a cuprins emisiunea Survivor Romania Una dintre concurentele care .

Infidelitate la Survivor Romania 2021? Ce concurenta e acuzata ca si-a tradat logodnicul

Conflictele din echipa Faimosilor de la Survivor Romania se intetesc de la un episod la altul. in cel mai recent, certurile au migrat spre sectorul privat, atingand emotii si declansand furie si lacrimi. O concurenta a fost tinta unui coleg, care a acuzat-o ca i-a acordat atat lui, cat si altui coechipier mai multa atentie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )