Libnet.ro
UNICEF

08:30

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

B1 B1,
RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de. continuă pe B1

Simona Halep, dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei: Mi-a furat trofeul din maini! Trei luni am suferit

Campioana Simona Halep, numarul unu mondial in tenis,a facut dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei. Sportivasi-a amintit de momentul cand a pierdut finala de la Rolland Garros in.

Cel mai letal tip de cancer face ravagii in Europa. in Romania, mortalitatea a crescut cu 31%

Cancerul depancreasa devenit cel mai letal cancer la nivel european. Mortile cauzate de aceasta boala s-au dublat in ultimele 3 decenii, la nivelul de zeci de mii, potrivit unui raport al Unitatii.

CURS VALUTAR. Euro a scazut spre 4,65 lei, la cel mai slab nivel din ultimele doua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6553 lei/euro, in scadere cu 0,20% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mic prag din septembrie pana in.

REVIEW Nokia 7.1 - Cel mai aratos dintre telefoanele din gama medie

Cand spui Nokia, sunt sanse mari sa starnesti un ecou de nostalgie in mintea audientei. Mult dupa perioada de glorie de la inceputul anilor 2000, dupa ce au disparut acum ceva timp cu totul de pe piata, telefoanele Nokia au reaparut in forta - acelasi brand, dar sub obladuirea finlandezilor de la HMD Global. La inceputul anului am testat Nokia 8, pe care l-am apreciat din multe puncte de vedere - un semnal puternic ca Nokia era back in the game. Acum, am ales sa testam un model mai de clasa medie, cu un pret de circa 300 de euro, dar cu un aspect demn de telefoane mai scumpe: Nokia 7.

Migratia musulmana, un plan pentru ISLAMIZAREA lumii? Despre TEORIA CONSPIRATIEI, in cel mai complet studiu facut vreodata

Aproape o treime din cei care au votat pentru ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana considera ca migratia musulmana face parte dintr-un complot mai mare pentru a islamiza Regatul Unit, relateaza.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 NOIEMBRIE Topul rentabilitatilor bursei, dominat de emitenti cu o lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 14 - 21 noiembrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar cincisprezece dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor. Practic, topul randamentelor de la BVB este condus de titlurile Electromagnetica ELMA), al caror pret a inregistrat un avans de 9,63%, in raport cu moneda euro.

Horoscop 23 noiembrie 2018. Berbecii vor depasi orice hop, Taurii sunt pe drumul cel mai sigur catre o victorie

Horoscop 23 noiembrie Berbec. Uneori, cu cat te straduiesti mai mult sa depasesti un impas, cu atat el devine mai puternic si mai greu de trecut, dar nu te lasa pagubas. Insista, pentru ca este o.

Modificare SOC la Codul Rutier: Ele sunt categoriile de soferi romani care, cel mai probabil, vor ramane fara permis!

Parlamentarii vor sa aduca la Codul Rutier noi modificari. Astfel, soferii agresivi in trafic risca sa ramana fara permis de conducere nu mai putin de 90 de zile. Totodata, cei care au cauzat.

Modificare SOC la Codul Rutier: Ele sunt categoriile de soferi romani care, cel mai probabil, vor ramane FARA PERMIS!

Parlamentarii vor sa aduca la Codul Rutier noi modificari. Astfel, soferii agresivi in trafic risca sa ramana fara permis de conducere nu mai putin de 90 de zile. Totodata, cei care au cauzat.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Inregistrand o crestere de 5,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au urcat pe a treia pozitie in clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si pe primul loc in topul celor mai performante titluri din BET si BET-XT, in contextul in care cele doua cosuri de actiuni au suferit deprecieri de 2,1%, respectiv 2,14%, in perioada 13 - 20 noiembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )