Libnet.ro
UNICEF

00:07

Record negativ istoric pentru omenire. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 50 de ani

Playtech Playtech,
Record negativ istoric pentru omenire. Asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 50 de ani

Suntem martorii unei scumpini generalizate a materiilor prime, nemaivazuta de decenii, ceea ce inseamna ca producatorii prospera pe cheltuiala consumatorilor. Ne-am uitat pana in urma cu 50 de ani si n-am vazut niciodata ca atat de multe materii prime sa se scumpeasca toate impreuna. Record negativ pentru omenire. Consumatorii sunt speranta guvernului ca vor scoate . continuă pe Playtech

Avertisment de ultima ora pentru omenire: ce se va intampla cu covid-19. Sefa CEPCB a facut anuntul

Desi campania de imunizare a populatiei a inceput de cateva luni, specialistii spun ca pericolul pandemiei nu a trecut inca. Avertisment de ultima ora pentru omenire. Ce se va intampla cu virusul COVID-19. Sefa CEPCB a facut anuntul mult asteptat de catre toti romanii. Ce se va intampla cu virusul Covid-19 Chiar daca oamenii au .

Bill Gates, avertisment sumbru pentru omenire. Vor urma doua mari dezastre

Bill Gates vine cu un avertisment neasteptat pentru toti oamenii de pe planeta. Acesta sustine ca urmeaza sa avem parte de noi dezastre, dar mai mari decat s-ar fi gandit oricine. Despre ce e vorba? Bill Gates, avertisment pentru populatie Bill Gates aduce cateva afirmatii puternice pentru perioada urmatoare. Acesta sustine ca omenirea va cunoaste .

Azi incepe Anul bivolului alb de metal. Ce inseamna acest lucru pentru omenire

Anul Nou Chinezesc, cunoscut si sub numele de Anul Nou Lunar, va fi sarbatorit astazi, vineri, 12 februarie 2021. De ce incepe Anul Nou Lunar la o ora diferita in fiecare an? Cum se sarbatoreste aceasta sarbatoare importanta? Ce simbolizeaza anul bivolului alb de metal? Aflati totul despre aceasta sarbatoare! Anul bivolului alb de metal .

Romanii au Talent: Asa ceva nu s-a mai vazut pe scena. Andra: L-as propune la premiul de originalitate!

Concurentul Alexandru Nica a oferit juriului un duet cu iubita din Japonia, la Romanii au Talent. Artistul si tanara au o relatie la distanta si impreuna au vrut sa participe la concurs, cu o melodie compusa de el. Cea mai originala prestatie Alexandru Nica a venit la Romanii au Talent cu gandul de a impresiona .

Rares Bogdan: Daca vreun membru PNL va vota motiunea PSD, voi cere excluderea acestuia. Faci parte dintr-un partid politic, nu vii sa te joci cu asa ceva

Rares Bogan, prim-vicepresedinte PNL, a declarat luni ca va cere excluderea din partid a oricarui parlamentar PNL care va vota sa treaca motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu, inaintata de PSD. Faci parte dintr-un partid politic, esti membru al unui grup parlamentar, nu vii sa te joci cu asa ceva a spus liberalul.

Descoperire veche de 2.500 de ani la Iasi. Pana si Politia Romana e uimita ca asa ceva a fost in Siret

Politistii care sunt specializati in protejarea patrimoniului cultural au putut recupera calota unui coif medieval, de origine vikinga, care este unicata in Romania si printre putinele exemplare care se cunosc in Europa. Descoperire veche de 2. 500 de ani la Iasi Aceasta calota este apreciata de specialistii in domeniu ca fiind de o valoare istorica imensa.

Connect-R, atac dur la mama lui Culita Sterp. Ce are de impartit cu biata femeie: Asa ceva?!

Connect-R, atac dur la mama lui Culita Sterp. Faimosul artist nu s-a mai putut abtine si a spus tot. Ce l-a deranjat pe Connect-R la mama Geta si care a fost replica acestuia vizavi de remarca rasista pe care a facut-o parintele lui Culita Sterp vizavi de Jador si comunitatea din care acesta face parte.

Bill Gates face asta in plina criza. Cheltuie doua miliarde de dolari pe asa ceva si toata lumea e vizata

Bill Gates a gasit un nou proiect in care sa investeasca o buna parte din averea sa. Si de data aceasta nu se mai preocupa doar de pandemii viitoare, dar tot pentru generatiile viitoare o.

Monica Pop, reactie furioasa dupa dezvaluirile lui Dragos Bucur: Este inadmisibil asa ceva

Mesajul actorului Dragos Bucur din mediul online a crea valva! Zilele trecute, sotul Danei Nalbaru a publicat, pe contul sau oficial de Facebook, un mesaj uluitor catre toti romanii. Dragos Bucur a marturisit ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva COVID-19. Dupa aceste dezvaluiri curajoase, vedeta de la PRO TV .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )