Libnet.ro
UNICEF

19:30

RECORD de temperaturi in tara noastra: vremea se incalzeste pana la 22 de grade

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RECORD de temperaturi in tara noastra: vremea se incalzeste pana la 22 de grade

Un val neobisnuit de caldura s-a instalat in Romania, maximele s-au apropiat de 18 grade luni, vor atinge 20 de grade marti si vor ajunge la 22 grade miercuri. Maxima absoluta pentru luna decembrie a fost de 23,4 grade, inregistrata in 1985, la Campina. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, inghitita de ape: ce se va intampla cu tara noastra in urmatorii ani

Planeta noastra va suferi transformari radicale in urma incalzirii globale, pe parcursul urmatoarelor decenii, iar Romania se va numara printre teritoriile cele mai afectate. Cateva sute de cercetatori de la mai multe universitati importante ale lumii au atras atentia de curand asupra unui trend ingrijorator. Bucati semnificative de uscat vor fi inghitite de apa pana .

CNIPMMR: Start-up Tech Nation, programul necesar antreprenorilor din tara noastra

Digitalizarea trebuie sa fie o prioritate nationala, iar in prima etapa ea ar trebui introdusa obligatoriu in toate start-up-urile din tara noastra, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Roma-nia CNIPMMR), cu prilejul unei conferinte de presa.

Romania, datorie de 100 de milioane de euro. Tara noastra nu a platit de trei ani contributia la programele Agentiei Spatiale Europene

Romania este singura dintre cei 22 de membri care nu si-a platit contributia la programele optionale ale Agentiei Spatiale Europene ESA).

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )