Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romania, inghitita de ape: ce se va intampla cu tara noastra in urmatorii ani

Playtech Playtech,
Romania, inghitita de ape: ce se va intampla cu tara noastra in urmatorii ani

Planeta noastra va suferi transformari radicale in urma incalzirii globale, pe parcursul urmatoarelor decenii, iar Romania se va numara printre teritoriile cele mai afectate. Cateva sute de cercetatori de la mai multe universitati importante ale lumii au atras atentia de curand asupra unui trend ingrijorator. Bucati semnificative de uscat vor fi inghitite de apa pana . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

CNIPMMR: Start-up Tech Nation, programul necesar antreprenorilor din tara noastra

Digitalizarea trebuie sa fie o prioritate nationala, iar in prima etapa ea ar trebui introdusa obligatoriu in toate start-up-urile din tara noastra, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Roma-nia CNIPMMR), cu prilejul unei conferinte de presa.

Romania, datorie de 100 de milioane de euro. Tara noastra nu a platit de trei ani contributia la programele Agentiei Spatiale Europene

Romania este singura dintre cei 22 de membri care nu si-a platit contributia la programele optionale ale Agentiei Spatiale Europene ESA).

EUROSTAT: Tara noastra a fost in 2018 cea mai mare exportatoare de viori

Romania a exportat in 2018 un numar de 14. 000 de viori in state din afara Uniunii Europene, reprezentand 28% din totalul exporturilor de acest tip ale UE. in acest fel, Romania a fost anul trecut cel mai mare exportator de viori din UE catre restul lumii, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, informeaza News. ro.

RECORD de temperaturi in tara noastra: vremea se incalzeste pana la 22 de grade

Un val neobisnuit de caldura s-a instalat in Romania, maximele s-au apropiat de 18 grade luni, vor atinge 20 de grade marti si vor ajunge la 22 grade miercuri. Maxima absoluta pentru luna decembrie a fost de 23,4 grade, inregistrata in 1985, la Campina.

BERD va investi in prima emisiune de obligatiuni de rang senior nepreferentiale din tara noastra

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) sustine prima emisiune de obligatiuni de rang senior nepreferentiale senior non-preferred) din Romania, prin participarea in programul Bancii Comerciale Romane BCR), cu o investitie de 26 milioane de euro, conform unui comunicat al bancii, informeaza Agerpres. ro.

Tara noastra sustine relatiile UE - Vietnam

Romania sprijina dezvoltarea relatiilor UE - Vietnam, recent consolidate prin semnarea Acordului de Liber Schimb ALS) si a Acordului privind Protectia Investitiilor API), a reafirmat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in cadrul unei intrevederi cu omologul din Republica Socialista Vietnam, Pham Binh Minh, informeaza Agerpres. ro.

BCR lanseaza prima emisiune de obligatiuni nepreferentiale din tara noastra si ECE

Banca Comerciala Romana BCR) lanseaza prima emisiune de obligatiuni senior nepreferentiale din Romania si din Europa Centrala si de Est ECE), in valoare de 600 de milioane de lei, listate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui comunicat al bancii, informeaza Agerpres. ro.

Decizie de ultima ora in cazul liderului celor sapte violatori din Vaslui. Ce i-au impus judecatorii pentru urmatorii ani

Judecatoria Vaslui a decis marti, 17 decembrie, eliberarea conditionata a liderului celor sapte violatori, Silviu Burada. Acesta a fost condamnat in 2015 la 10 ani de inchisoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )