Libnet.ro
UNICEF

23:45

Recordul bastarzilor: ultimul episod din Urzeala Tronurilor e cel mai bine cotat din toata istoria serialelor

Playtech Playtech,
Recordul bastarzilor: ultimul episod din Urzeala Tronurilor e cel mai bine cotat din toata istoria serialelor

Daca nu ai vazut episodul 9 din sezonul 6 al mult-iubitului serial Urzeala Tronurilor, iti recomandam sa opresti aici lectura, pentru ca nu vrem sa fim acei oameni teribili, care dau spoilere sufletelor nevinovate. Au trecut doar cateva zile de cand Batalia bastarzilor ne-a umplut ecranele de dragoni si de lupte sangeroase in Winterfell, dar []. continuă pe Playtech

Batalia bastarzilor, desemnat cel mai bun episod din intregul serial Urzeala tronurilor, obtine nota maxima pe IMDb

Batalia bastarzilor, cel mai recent episod din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, a fost desemnat - pe baza voturilor exprimate de fani - cel mai bun episod realizat vreodata in cadrul acestei productii a postului HBO si a obtinut nota maxima 10) pe site-ul cu specific cinematografic IMDb, informeaza New Musical Express, citat de News. ro.

FOTO + VIDEO. Cum se va incheia sezonul sase din serialul Urzeala Tronurilor

Noul episod al serialului HBO Game of Thrones/Urzeala Tronurilor aduce in prim-plan procesul lui Cersei Lannister. Totodata, in trailerul dat publicitatii, duminica seara, apar: Walder Frey, care se intoarce la Riverrun, Jon Snow si Sansa Stark, care raman vigilenti, in ciuda succesului impotriva lui Bolton, Melisandre, care este mustrata de Ser Davos.

Urzeala Tronurilor: Cum a fost realizata cea mai impresionanta scena de lupta

Battle of the Bastards este episodul 9 din sezonul 6 din Urzeala Tronurilor, sezoncare se va incheia duminica, iar acesta a inclus cea mai impresionanta lupta din intregul serial. Daca sunteti fani Game of Thrones si nu ati vazut inca ultimul episod, este recomandabil sa ocoliti acest material pana cand l-ati vizionat. Trecand peste avertismentul [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )