Libnet.ro
UNICEF

15:45

FOTO + VIDEO. Cum se va incheia sezonul sase din serialul Urzeala Tronurilor

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Cum se va incheia sezonul sase din serialul Urzeala Tronurilor

Noul episod al serialului HBO Game of Thrones/Urzeala Tronurilor aduce in prim-plan procesul lui Cersei Lannister. Totodata, in trailerul dat publicitatii, duminica seara, apar: Walder Frey, care se intoarce la Riverrun, Jon Snow si Sansa Stark, care raman vigilenti, in ciuda succesului impotriva lui Bolton, Melisandre, care este mustrata de Ser Davos. continuă pe România Liberă

Studiu: Sase din zece oameni publica stiri pe Facebook fara sa le citeasca

Potrivit unui studiu realizat recent, social media este cea mai populara ca sursa de stiri. Mai mult, s-a constatat ca sase din 10 oameni publica stiri pe Facebook si Twitter fara sa le citeasca, potrivit.

FOTO + VIDEO: Modelul Andreea Diaconu atrage toate privirile pe strazile din New York

Un model roman face senzatie pe Wall Street, intr-o inregistrare video publicata de revista Vogue pe contul de YouTube.

FOTO VIDEO Celebrii cartofi de Lunguletu, distrusi de grindina

Celebrul cartof de Lunguletu este pus la grea incercare anul acesta. Agricultorii s-au confruntat cu cea mai distrugatoare grindina din ultimii zece ani. Acelasi fenomen meteotologic a macinat culturile de varza, dovlecei, ceapa sau pepeni din aceeasi localitate damboviteana.

FOTO+VIDEO. EURO 2016: Albania infrange Romania, dupa 68 de ani. Romanii parasesc competitia. Primele reactii si explicatii

Romania a fost infranta de Albania dupa 68 de ani. Golul victoriei, dat de Armando Sadiku. Romania va parasi competitia, fiind eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor.

FOTO + VIDEO. Sute de persoane si-au facut tatuaje, in semn de solidaritate cu victimele atacului armat din Orlando

Sute de persoane au decis, duminica, sa isi faca tatuaje in semn de solidaritate cu victimele atacului armat din orasul american Orlando. Un salon de tatuaje din orasul in care a avut loc tragedia in care au murit 49 de persoane a promis ca va dona banii obtinuti familiilor victimelor.

FOTO + VIDEO. Aproximativ 50.000 de persoane au tinut un moment de reculegere pentru victimele atacului armat din Orlando

Zeci de mii de persoane s-au adunat, duminica seara, in orasul american Orlando, pentru a aduce un omagiu victimelor atacului armat care a avut loc in urma cu o saptamana, intr-un club frecventat de persoane din comunitatea LGBTQ.

FOTO + VIDEO. Recomadari: Ce filme puteti vedea luni la TV

Dramele Darul lui Jonas, Rasarit de soare si Rosu ca sangele sunt printre filmele pe care le puteti vedea, luni seara, pe posturile TV din Romania.

FOTO+VIDEO. EURO 2016: Albania infrange Romania, dupa 68 de ani. Golul victoriei, marcat de Sadiku, in min. 43. Romanii parasesc competitia

Romania a fost infranta de Albania dupa 68 de ani. Golul victoriei, dat de Armando Sadiku. Romania va parasi competitia, fiind eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor.

Incident bizar in India! Un barbat a murit in sala de cinema. Nimeni nu isi poate da seama ce s-a intamplat cu trupul acestuia (FOTO, VIDEO)

Un barbat, in varsta de 65 de ani, din India, a murit in sala de cinema, la o vizionare a filmului de groaza The Conjuring 2. Spre finalul filmului, barbatul a spus ca simte dureri in piept,.

Misterul camerei ascunse de pe Muntele Rushmore: marturiile pastrate dincolo de chipurile sculptate ale celor 4 presedinti americani FOTO VIDEO

Realizarea impresionantului monument memorial de pe Muntele Rushmore a presupus si proiectarea unei camere ascunse. incaperea prevazuta de sculptorul Gutzon Borglum, numita Hall Of Records si aflata in spatele capului din granit al presedintelui Abraham Lincoln, adaposteste o serie de marturii istorice incuiate intr-un seif din titan.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )