Libnet.ro
UNICEF

18:30

Recorduri doborate la Spitalul Judetean Baia Mare. Cele mai multe nasteri si decese din ultimii 5 ani

Adevărul Adevărul,
Recorduri doborate la Spitalul Judetean Baia Mare. Cele mai multe nasteri si decese din ultimii 5 ani

Recorduri vechi de cinci ani, doborate la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Prima luna a acestui an a venit cu surprize pentru conducerea celei mai mari unitati sanitare din Maramures. Pentru prima data dupa multi ani numarul nasterilor a depasit numarul deceselor inregistrate. continuă pe Adevărul

Miracol: 11 bolnavi cu cancer in faza terminala s-au vindecat la Spitalul Judetean Baia Mare in anul 2014

Adevarul va spune povestea mai multor oameni din Maramures care, desi initial au aflat ca mai au de trait cateva luni, au reusit sa invinga boala considerata de medici ca fiind in faza terminala si acum se bucura de viata.

Handbal Liga Campionilor: Gyori Audi ETO KC vine in Baia Mare cu 250 de suporteri

Meciul 2 din acest an din Liga Campionilor pentru HCM Baia Mare se anunta a fi unul cel putin interesant. Pe langa duelul din teren, va exista si un duel al celor doua galerii, mai ales ca handbalistele di8n Ungaria vor fi sustinute de 250 de suporteri.

LIGA CAMPIONILOR HCM Baia Mare, ultimul loc in grupa cu 2 puncte

HCM Baia Mare, in urma infrangerii suferite in fata Gyori Eto, ocupa ultimul loc in grupa, avand doar doua puncte. Baimarencele antrenate de Tone Tiselj vor juca urmatorul meci in deplasare la Viborg, intr-un meci care se va disputa in 15 februarie.

LIGA CAMPIONILOR HCM Baia Mare - Gyori Eto (LIVE)

HCM Baia Mare vrea revansa in fata echipei Gyori ETO in al doilea meci din acest an din Liga Campionilor, primul din acest an in Liga Campionilor in fata propriilor suporteri.

LIGA CAMPIONILOR HCM Baia Mare - Gyori Eto 18-26

HCM Baia Mare vrea revansa in fata echipei Gyori ETO in al doilea meci din acest an din Liga Campionilor, primul din acest an in Liga Campionilor in fata propriilor suporteri.

Lunea Artelor. Seri de folk la Baia Mare cu Orizont 77 si Ghita Danciu

Daca e luni, e Lunea Artelor la Teatrul Municipal Baia Mare. O zi de luni, 9 februarie dedicata muzicii folk cu cunoscutul grup de muzica folk Orizont 77.

HCM Baia Mare vrea revansa in Liga Campionilor in fata unguroaicelor de la Gyor. Masuri speciale de securitate

Meci extrem de dificil pentru HCM Baia Mare in polivalenta baimareana in data de 8 februarie. Campioana Romaniei se va afla fata in fata ciu campioana Ungariei, Gyor. Va fi meciul 2 din grupa principala 2 din EHF Champions League.

Liga Campionilor handbal: HCM Baia Mare, invinsa de Gyor. Ce loc ocupa in grupa

HCM Baia Mare a pierdut, pe teren propriu, meciul cu Gyor ETO, campioana en-titre, cu scorul de 26-18 13-9), in cea de-a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor.

Handbal (f): HCM Baia Mare, invinsa de Gyor, in grupa principala din Liga Campionilor

HCM Baia Mare a fost invinsa de echipa maghiara Gyori Audi ETO KC cu scorul de 18-26 9-13), duminica, in Sala Sporturilor Lascar Pana, intr-un meci cadrul Grupei a a doua principale a Ligii Campionilor la handbal feminin, transmite Agerpres.

HCM Baia Mare a fost invinsa de Gy337;r, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a pierdut meciul cu Gy337;r ETO, scor 26-18, disputat duminica si contand pentru Liga Campionilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )