Libnet.ro
UNICEF

09:31

Recordurile surprinzatoare depasite de Star Wars The Force Awakens

Playtech Playtech,
Recordurile surprinzatoare depasite de Star Wars The Force Awakens

In cazul in care nu ati trait intr-un varf de munte, complet izolati, in ultimul an, sigur ati auzit de noul Star Wars The Force Awakens. Dupa o lunga pauza, universul Star Wars a ajuns din nou pe marile ecrane, desi George Lucas, creatorul primelor sase parti nu a mai fost responsabil de scenariu si []. continuă pe Playtech

Star Wars: The Force Awakens, cel mai mare succes in cinematografele romanesti

Am fost la Star Wars si v-am povestit ca a fost extraordinar. Dupa o lunga pauza, universul Star Wars a ajuns din nou pe marile ecrane, desi George Lucas, creatorul primelor sase parti nu a mai fost responsabil de scenariu si regie. Asa cum era de asteptat, foarte multe persoane s-au ingramadit sa-l vada in primele [].

Ultimul film Star Wars, succes sau dezamagire? Ce spun fanii despre cea mai asteptata pelicula a anului

Nesurprinzator, primele date referitoare la incasarile Star Wars The Force Awakens arata ca pelicula lansata vineri este pe cale a de a dobori recordurile domestice si mondiale insa asta ofera mai mult o imagine asupra masinariei de marketing creata de Disney si a fortei brandului decat a calitatii cinematografice.

Star Wars a incasat 517 milioane dolari in prima saptamana!

Noul film Star Wars: The Force Awakens depaseste toate asteptarile si doboara record dupa record. Acesta a devenit filmul cu cel mai bun debut din istoria cinematografiei americane, reusind sa stranga in prima saptamana suma de 238 de milioane de dolari. Pe plan global, pelicula a incasat in total 517 milioane dolari.

NASA marcheaza cel mai nou film din seria Star Wars cu o sabie-laser cosmica

Am scris deja despre Star Wars: The Force Awakens si v-am indemnat sa mergeti sa il vedeti. Desi s-ar putea ca strategiile de promovare a filmului sa fi mers putin cam departe, e o capodopera SF si trebuie vazut. Ei bine, febra Star Wars i-a prins si pe cei de la NASA, care au aratat [].

Filmele Star Wars i-ar putea salva pe cei de la Kodak

Gratie noului film Star Wars, regizat de J. Abrams,Kodak ar putea deveni o companie profitabila anul viitor. in mod interesant, Star Wars: The Force Awakens ar putea sa-i ajute pe cei de la Kodak sa-si revina din punct de vedere financiar. Dupa cum scriu cei de la PetaPixel, in anul 2013 mai multi regizori au [].

Noul Star Wars doboara record dupa record: cati bani a facut filmul in primele trei zile de la lansare VIDEO

Star Wars: The Force Awakens/ Razboiul stelelor: Trezirea Fortei, al saptelea opus din franciza Razboiul stelelor, a doborat, asa cum era prevazut, recordul de incasari in primul weekend de proiectii in Statele Unite si Canada, inregistrand cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american, cu 238 de milioane de dolari.

Telescopul Hubble a descoperit o sabie laser demna de Star Wars

Pe Pamant avem deja o isterie in derulare cu filmul Star Wars: The Force Awakens. Totusi, avem ceva special si in spatiu, dupa cum ne arata o poza furnizata de telescopul Hubble.

Star Wars - The Force Awakens doboara record dupa record la box office

Cel mai recent film din franciza Razboiul Stelelor - Trezirea Fortei, a spulberat o serie de recorduri de box office, imediat dupa lansare. Este filmul cu cele mai mari incasari la avanpremiera, 57 de.

Star Wars: Trezirea Fortei a stabilit mai multe recorduri de incasari

Star Wars VII: The Force Awakens Star Wars: Trezirea fortei), cel mai recent film din franciza stiintifico-fantastica, a stabilit un nou record in ceea ce priveste incasarile inregistrate de un film in primul weekend de la lansare pe pietele din SUA si Canada cu o suma estimata la 238 de milioane de dolari, au anuntat duminica studiourile Walt Disney, informeaza AFP.

Ce se va intampla cu blockbusterul Star Wars VII

Star Wars VII: The Force Awakens Star Wars: Trezirea fortei), cel mai recent film din franciza stiintifico-fantastica, ar putea inregistra in primul weekend de la lansare pe plan global incasari de 528 milioane de dolari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )