Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmele Star Wars i-ar putea salva pe cei de la Kodak

Playtech Playtech,
Filmele Star Wars i-ar putea salva pe cei de la Kodak

Gratie noului film Star Wars, regizat de J. Abrams,Kodak ar putea deveni o companie profitabila anul viitor. in mod interesant, Star Wars: The Force Awakens ar putea sa-i ajute pe cei de la Kodak sa-si revina din punct de vedere financiar. Dupa cum scriu cei de la PetaPixel, in anul 2013 mai multi regizori au []. continuă pe Playtech

FOTO. Forta este cu fanii Star Wars inca din anii 1970. Cum mergeau la cinema pentru premiera

Pasiunea fanilor Star Wars a ramas neschimbata inca din anii 1970, cand oamenii stateau la coada ca sa vada filmele seriei in premiera. Unii dintre ei mergeau la cinematografe costumati in Darth Vader sau alte personaje.

Primele impresii in legatura cu Star Wars: The Force Awakens

Un numar mic de oameni au apucat deja sa vada noul Star Wars, iar impresiile nu au intarziat sa apara. Cativa norocosi au avut deja ocazia de a vedea noul film Star Wars: The Force Awakens si ne-au oferit primele impresii pe Twitter. Dupa cum scriu cei de la iO9, avem motive extrem de bune [].

Ce incasari va realiza Star Wars: The Force Awakens

Cei de la Goldman Sachs sustin ca noul film Star Wars va produce incasari de cateva miliarde de dolari. Dupa cum era de asteptat, urmatorul film Star Wars va produce incasari extrem de mari pe plan international, rivalizand din acest film cu unele dintre cele mai profitabile productii din istorie. Astfel, daca este sa le [].

Posterul Star Wars: observati diferentele

Star Wars a fost fumat dupa primul episod, insa de atunci studiourile Lucas s-au incapatanat sa il readuca in actualitate cu episoade total neinteresante. Nu am fost niciodaat un fan al seriei si, in afara de cateva fragmente din filmul initial, nu am vazut nimic. Insa, dupa aproape 30 de ani m-am mai uitat la ceva din Star Wars: posterul din China. Este, de fapt, singurul lucru care trebuie vazut din Star Wars 2016.

Jocul Star Wars: Commander, realizat si la Bucuresti

Romanii au creat unul dintre cele mai populare jocuri Star Wars ale acestei luni. Printre numeroasele jocuri Star Wars aparute in ultima perioada se numara si Commander, proiectdezvoltat de Disney Interactive si implementat cu ajutorul romanilor de la Amber. Colaborarea nu este una recenta, romanii lucrand cu compania americana de mai bine de doi ani [].

VIDEO. Star Wars: Trezirea Fortei, pe lista American Film Institute dedicata celor mai bune 10 filme ale anului

Lungmetrajul Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, care va fi lansat pe plan mondial in aceasta saptamana, a fost inclus pe lista celor mai bune filme ale anului 2015, care a fost publicata, miercuri, de American Film Institute AFI).

Playfilm Star Wars: forta s-a intors, mai intunecata si mai impresionanta decat ti-o aminteai

M-am numarat printre norocosiicare au avut ocazia de a vedea Star Wars: The Force Awakens in avanpremiera, la IMAX, AFI Palace Cotroceni. Iar norocosi e un cuvant modest. Daca esti fan Star Wars desi imi este destul de greu sa concep ca exista oameni care nu intra in aceasta categorie), trebuie sa mergi sa il [].

Playfilm Star Wars: Forta s-a trezit, mai intunecata si mai impresionanta decat o stiai

M-am numarat printre norocosiicare au avut ocazia de a vedea Star Wars: The Force Awakens in avanpremiera, la IMAX, AFI Palace Cotroceni. Iar norocosi e un cuvant modest. Daca esti fan Star Wars desi imi este destul de greu sa concep ca exista oameni care nu intra in aceasta categorie), trebuie sa mergi sa il [].

STAR WARS Jedi de Romania, clone autohtone. Un medic chirurg a infiintat cel mai mare fan-club romanesc: Eu nu fac decat sa ajut Forta sa vindece

DEDICARE Fanii Star Wars organizeaza intalniri la care se costumeaza in celebrele personaje ale seriei si invata sa manuiasca sabiile-laser, ca niste adevarati cavaleri Jedi.

FOTO.Star Wars: Trezirea fortei a avut premiera mondiala in LA

Cel mai nou film din franciza Star Wars, Star Wars: Trezirea fortei a avut, luni, premiera mondiala, in Los Angeles.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )