Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rectificare bugetara: Primaria Bucuresti da si mai multi bani la biserici si taie de la infrastructura

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rectificare bugetara: Primaria Bucuresti da si mai multi bani la biserici si taie de la infrastructura

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, o noua rectificare bugetara. Astfel, urmeaza sa fie reduse cu 175 de milioane de lei fondurile de la infrastructura, dar, in schimb, va fi suplimentat cu 16,7 milioane de lei bugetul pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Rectificare bugetara: Primaria Capitalei vrea sa taie masiv de la marile proiecte de investitii pentru a aloca circa 400 milioane lei catre firmele proaspat infiintate de municipalitate

Primaria Capitalei vrea sa taie masiv de la marile proiecte de infrastructura si de la majoritatea proiectelor de investitii pentru a aloca circa 400 milioane lei catre firmele proaspat infiintate prin majorare de capital sau sub forma de imprumut. Banii merg in special pentru plata salariilor miilor de angajati ai acestor firme, inchirierea de sedii si dotarea acestora. Printre marile proiecte de infrastructura care pierd bani se numara: Pasaj Piata Sudului - 60 milioane lei; Pasaj Ciurel - 35 milioane lei; Largirea strazi Prelungirea Ghencea - 5 milioane lei, modernizare Sos. Pantelimon - 30 milioane lei.

Elvetienii nu vor sa dea mai multi bani pentru pensii: Referendumul guvernului pentru reformarea sistemului, respins

Elvetienii au respins duminica prin vot la referendum reformarea sistemului de pensii, conform dorintei guvernului de la Berna. 53% din cei care au votat in cadrul referendumului s-au opus cresterii.

Mai multi bani pentru programul Rabla. Ministerul Mediului: Vrem mai multe masini electrice

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat intr-o conferinta de presa va vrea mai multe masini electrice pe strazi. Guvernul a alocat mai multi bani pentru programul Rabla, ale carui fonduri au fost deja epuizate.

Sedinta CGMB - O noua rectificare bugetara, cu bani in plus pentru biserici si Administratia Monumentelo

O noua rectificare bugetara va fi supusa votului in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), urmand ca, daca se aproba, sa fie reduse cu 175 de milioane de lei fondurile de la infrastructura.

Primaria Capitalei despre taierile bugetare de la investitii: Este vorba de o rectificare bugetara conform legislatiei in vigoare si tine cont de etapizarea proiectelor in curs

PMB - nu taie bani de la proiectele de infrastructura sau investitii - ci este vorba de o rectificare bugetara conform legislatiei in vigoare, care tine cont de etapizarea proiectelor in curs, se arata intr-un comunicat de presa emis de municipalitate. Reprezentantii Primariei spun ca nu este in niciun caz vorba de taieri in sensul diminuarii creditelor de angajament multianuale, ceea ce ar putea pune sub semnul intrebarii finalizarea unui proiect, ci doar redirectionarea creditelor bugetare din 2017, respectiv a sumelor care, din motive obiective, nu pot fi cheltuite pana la sfarsitul acestui an.

VIDEO Consiliul General al Capitalei discuta o rectificare bugetara. S-ar taia bani de la strazi si de la transporturi. Firea promite ca va construi un CET

Proiectul de rectificare bugetara va fi discutat joi, in sedinta de Consiliu General al Municipiului Bucuresti, in cadrul acestuia fiind propusa reducerea finantarii pentru mai multe programe de infrastructura existente la nivelul Capitalei.

Consiliul General al Capitalei discuta o rectificare bugetara. Se vor taia bani de la strazi si de la transporturi

Proiectul de rectificare bugetara va fi discutat joi, in sedinta de Consiliu General al Municipiului Bucuresti, in cadrul acestuia fiind propusa reducerea finantarii pentru mai multe programe de infrastructura existente la nivelul Capitalei.

Mai multi muncitori au gasit un mobil pe un camp. Cand s-au uitat la poze, au incremenit. Au chemat imediat politia. Descoperirea socanta facuta de oamenii legii in casa posesorului telefonului

Mai multi muncitori au gasit un telefon pe un camp. Cand s-au uitat la fotografii, s-au ingrozit, asa ca au chemat imediat politia. Cand au vazut despre ce este vorba, oamenii legii au.

Noile firme din Primaria Capitalei platesc regeste din bani publici. PNL acuza: Sunt mai multi sefi decat angajati

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a afirmat ca faptul ca Primaria Capitalei face o mare risipa de bani prin infiintarea celor 22 de firme din subordinea institutiei, acesta oferind mai multe exemple referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii.

Pe ce mai toaca bani Primaria Capitalei: 40.000 de euro pe laptopuri si 85.000 de euro pe masini

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a publicat pe Facebook un document care arata cati bani cheltuie Gabriela Firea cu cele 21 de firme nou infiintate de Primaria Capitalei.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )