Libnet.ro
UNICEF

11:00

RECTIFICARE CU...BUCLUC Parlamentul vrea mai multi bani pentru primarii si consiliile judetene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RECTIFICARE CU...BUCLUC Parlamentul vrea mai multi bani pentru primarii si consiliile judetene

Rectificarea bugetara facuta de Guvern, la mijlocul lunii aprilie, prin ordonanta de urgenta 502020 risca sa fie modificata drastic in sedinta de astazi a plenului Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

Bani pentru presa: Grupul Intact va lua cei mai multi bani de la Guvern: peste 3,2 milioane de euro

Grupul Intact va lua cei mai multi bani din campania de informare prin care Guvernul sprijina presa: peste 3,3 milioane de euro pe durata celor patru luni de campanie, prin Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Radio ZU, dar si prin Jurnalul National si site-urile grupului, scrie Pagina de Media.

Agentia Nationala Antidoping: Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa

Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa a Agentiei Nationale Antidoping ANAD). Reprezentantii ANAD le atragatentia sportivilor, antrenorilor si.

Scandal in USR: Mai multi membri acuza conducerea partidului de politica pumnului in gura: Aceste metode trebuie sa inceteze

17 membri USR din echipa anti-Barna semneaza o scrisoare in care acuza conducerea partidului de politica pumnului in gura, acuzand ca Biroul National l-a suspendat pe presedintele organizatiei USR Sector 4, Marius Gheorghe, chiar in timpul alegerilor pentru conducerea filialei.

O noua zi cu cozi interminabile la Vama Nadlac, prin care in ultimele 24 de ore au intrat in tara de trei ori mai multi oameni fata de media zilnica

Peste 16. 000 de persoane au revenit in tara, in 24 de ore, prin Punctele de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac I si Nadlac II, de trei ori mai multe fata de media zilnica din perioadele obisnuite, astfel ca la aceste puncte se asteapta in continuare chiar si doua ore pentru tranzitare.

Cristian Busoi, intalnire cu mai multi responsabili europeni: Am propus ca bugetul de 9,4 miliarde de euro alocat Sanatatii sa fie distribuit tintit. Pe intreg teritoriul UE trebuie intarite sistemele sanitare

Pe intreg teritoriul UE este nevoie sa intarim sistemele de sanatate, a afirmat eurodeputatul PNL Cristian Busoi, care, in calitate de raportor al Parlamentului European pentru noul Program de sanatate.

IKEA nu vrea banii statului roman pentru plata somajului tehnic

Ikea Romania a anuntat autoritatile de la Bucuresti despre intentia de a nu folosi suma de 858. 504 lei necesara platii somajului tehnic pentru perioada 17 martie - 12 iunie, in conditiile in care rezultatele companiei au fost mai bune decat se.

SUA: Mai multi morti de COVD-19 decat soldati cazuti in Primul Razboi Monidal

Statele Unite inregistreaza cu incepere de marti mai multe decese provocate de COVID-19 decat numarul soldatilor americani cazuti in Primul Razboi Mondial.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA LACRAMIOARA FRASINEANU, MANAGER DE PROIECT SENATUL STIINTIFIC: Societatea civila a actionat prin mai multe mecanisme pentru combaterea pandemiei

Societatea civila a actionat prin diverse mecanisme pentru combaterea pandemiei, inclusiv redirectionare de fonduri si dotare de echipamente, a precizat Lacramioara Frasineanu, manager de proiect la Senatul Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Totodata, aceasta a spus ca a ajutat la dotarea suplimentara a Institutului Clinic Fundeni.

Cel mai nou joc pentru fanii Star Wars iti creste adrenalina la maxim: cat de spectaculos este Squadrons

In cazul in care ai avut vreodata o afinitate pentru universul fantastic din Star Wars, vei fi cu siguranta fascinat de urmatorul joc a carui actiune se desfasoara in universul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )