Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rectorii universitatilor din Bucuresti cer autoritatilor sa clarifice oportunitatea suspendarii cursurilor

Antena3 Antena3,
Rectorii universitatilor din Bucuresti cer autoritatilor sa clarifice oportunitatea suspendarii cursurilor

Rectorii de la sapte universitati din Bucuresti au solicitat Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta si Ministerului Educatiei sa clarifice posibilitatea de suspendare a cursurilor in insitutiile de invatamant superior din Capitala, in contextul numarului mare de infectii cu coronavirus in tara noastra. continuă pe Antena3

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce a fost amendata pentru poluarea din Bucuresti: ii cer demisia ministrului Mediului pentru minciunile pe care le spune zilnic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pe care il acuza ca ii protejeaza pe adevaratii vinovati pentru poluarea excesiva din Bucuresti din noaptea de 1 spre 2 martie. Reactia vine dupa ce Alexe a acuzat din nou sambata ca toate masurile asumate de Primaria Capitalei pentru a reduce poluarea sunt zero sau aproape de zero, el anuntand amenzi pentru municipalitate si pentru primariile de sector.

CORONAVIRUS |Rectorii a sapte universitati din Bucuresti solicita clarificari cu privire la oportunitatea suspendarii cursurilor fata in fata

Rectorii a sapte universitati publice din Bucuresti solicitaComitetului National pentru Situatii Speciale de Urgentasi Ministerului Educatiei clarificari privind oportunitatea suspendarii.

Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti

Primarul Gabriela Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus. Decizia apartine Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Sindicalistii din Sanatate cer sporuri pana la 85% pentru personalul care trateaza pacientii cu coronaviurs

Reprezentantii sindicatelor din Sanatate cer sporuri intre 55% si 85% pentru angajatii de specialitate care trateaza pacientii cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

Doi politisti din Bucuresti sunt suspecti de coronavirus

Este alerta in Ministerul de Afaceri Interne, dupa ce doi politisti din Bucuresti au devenit suspecti de coronavirus.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

OSIM se inchide, dupa ce femeia din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a Oficiului: 29 de persoane, in pericol

Femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a OSIM si a fost la serviciu timp de trei zile, a anuntat, luni, Ministerul Economiei. Ea a intrat in contact direct cu 29 de persoane la locul de munca, iar cladirea OSIM a fost dezinfectata de o firma specializata. Activitatea OSIM a fost suspendata pana in 16 martie.

Femeia din Bucuresti infectata cu COVID-19 este angajata la OSIM. Activitatea institutiei, suspendata o saptamana

Femeia de 42 de ani, din Bucuresti, care a fost confirmata cu noul coronavirus, este angajata la OSIM, au transmis, luni, reprezentantii Ministerului Economiei. 29 de persoane au intrat in contact cu bolnava, la serviciu. Activitatea OSIM a fost suspendata timp de o saptamana.

O noua conducere la Universitatea de Medicina din Bucuresti

Senatul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a validat, la data de 9 m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )