Libnet.ro
UNICEF

19:45

Doi politisti din Bucuresti sunt suspecti de coronavirus

Antena3 Antena3,
Doi politisti din Bucuresti sunt suspecti de coronavirus

Este alerta in Ministerul de Afaceri Interne, dupa ce doi politisti din Bucuresti au devenit suspecti de coronavirus. continuă pe Antena3

OSIM se inchide, dupa ce femeia din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a Oficiului: 29 de persoane, in pericol

Femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a OSIM si a fost la serviciu timp de trei zile, a anuntat, luni, Ministerul Economiei. Ea a intrat in contact direct cu 29 de persoane la locul de munca, iar cladirea OSIM a fost dezinfectata de o firma specializata. Activitatea OSIM a fost suspendata pana in 16 martie.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

BREAKING Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile centrale spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

Femeia din Bucuresti infectata cu COVID-19 este angajata la OSIM. Activitatea institutiei, suspendata o saptamana

Femeia de 42 de ani, din Bucuresti, care a fost confirmata cu noul coronavirus, este angajata la OSIM, au transmis, luni, reprezentantii Ministerului Economiei. 29 de persoane au intrat in contact cu bolnava, la serviciu. Activitatea OSIM a fost suspendata timp de o saptamana.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

Teste negative pentru cei trei suspecti de coronavirus de la Guvern

Cele trei persoane de la Guvern care ar fi fost contacti ai femeii din Bucuresti depistate cu coronavirus nu au si ei COVID-19. Testele in cazul lor au iesit negative. Luni, Ludovic Orban, premierul.

Femeia infectata cu coronavirus din Bucuresti lucreaza la OSIM. Toti angajatii sunt testati de autoritati

Femeia de 42 de ani din Bucuresti, a doua persoana confirmata cu coronavirus in Capitala, lucreaza la OSIM.

Doi politisti, retinuti de CNA pentru luare de mita. Oamenii legii au pretins 300 de euro de la un sofer

Doi agenti de patrulare au fost marti, 10 martie, de ofiterii CNA si procurorii anticoruptie intr-un dosar de coruptie. Asta dupa ce, la data de 8 martie, un barbat s-a adresat la CNA, prin intermediul liniei nationale anticoruptie si a informat ofiterii Centrului ca doi politisti ar fi pretins mita de la el.

Ce masuri iau Primariile din Bucuresti pentru a limita raspandirea noului coronavirus

Primariile din Bucuresti au anuntat luni mai multe masuri pentru a limita raspandirea noului coronavirus: activitatea teatrelor din subordinea Primariei este suspendata pana pe 31 martie, meciurile CSM se vor juca fara spectatori, Duminica Ortodoxiei, eveniment la care se setima ca vor participa 15. 000 de oameni a fost amanat, terasele din centrul vechi functioneaza cu randul pentru a avea timp sa faca dezinfectia, autogara Rahova, unde vin autobuze din Italia este monitorizata si au fost montate termoscanere. Primarii au cerut si inchiderea scolilor, decizia urmand sa fie luata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )