Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rectorul Universitatii de Medicina din Targu Mures: Certificatul de la BAC ce atesta nivelul de competenta lingvistica in romana nu intotdeauna este dublat de o situatie reala

Adevărul Adevărul,
Rectorul Universitatii de Medicina din Targu Mures: Certificatul de la BAC ce atesta nivelul de competenta lingvistica in romana nu intotdeauna este dublat de o situatie reala

Metodologia stabilita de Ministerul Educatiei pentru admiterea la studii universitare trebuie sa ramana asa cum este, pentru ca ordinul de ministru care aproba metodologia nu este imperativ pentru universitati, ci doar ofera un cadru legal, iar fiecare universitate stie foarte bine ce se intampla in propria sa zona si va lua deciziile cele mai intelepte, a declarat rectorul Universitatii de Medicina din Targu Mures. continuă pe Adevărul

DIICOT: Cultura de canabis, descoperita la Targu Mures intr-un beci

Un barbat din Targu Mures a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de drog.

CNAIR: A fost lansata licitatia pentru finalizarea centurii orasului Targu Mures, estimata la 47 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, miercuri, ca a fost postat in sistemul electronic de achizitii publice SICAP) anuntul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de 47 milioane euro, fara TVA, pentru centura orasului Targu Mures.

Finalizarea Variantei Ocolitoare Targu Mures, scoasa la licitatie de CNAIR la peste un an si jumatate dupa rezilierea contractului cu spaniolii de la Copisa

Anuntul pentru procedura de atribuire licitatie deschisa pentru Varianta de Ocolire Targu Mures a fost postat in sistemul electronic de achizitii publice, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Synevo Romania deschide primul sau centru de recoltare din judetul Mures si ajunge la o prezenta in 35 de judete

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si laborator, a inaugurat pe data de 8 iulie primul sau centru modern de recoltare din judetul Mures. Acesta este al 35-lea judet din tara in care compania este prezenta.

O femeie din Targu Jiu se afla la volan cand a avut parte de un eveniment neasteptat. Cand a vazut cine a venit spre ea a inlemnit

O femeie din Targu Jiu se afla in trafic cand a avut parte de un eveniment total neasteptat pentru ea. Femeia in varstade 41 de ani conducea un autoturism de lux, inmatricular in Italia. La scurt timp,.

Reactia abracadabranta a ministrului Educatiei dupa piesa Hip-Hop facuta de liceenii din Targu Frumos cu refren de Ecaterina Andronescu: Orice om este supus erorilor (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a reactionat dupa cea ajuns subiect de glume printre liceeni. Andronescu a declarat, dupa ce elevii de clasa a 12-a din Targu Frumos, sub coordonarea unui.

VIRALUL ZILEI! Piesa Hip-Hop facuta de liceeni din Targu Frumos cu refren de Ecaterina Andronescu. Reactia ministrului Educatiei: Orice om este supus erorilor (VIDEO)

Ministrul Educatiei a ajuns subiect de glume printre liceeni. Elevii de clasa a 12-a din Targu Frumos, sub coordonarea unui profesor, au scos o melodie hip-hop pe versuri de Ecaterina Andronescu. Acestia au ironizat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )