Libnet.ro
UNICEF

16:45

Recuperarea economica dupa pandemie, un vis frumos pentru romani: cine a pacalit pe cine

Playtech Playtech,
Recuperarea economica dupa pandemie, un vis frumos pentru romani: cine a pacalit pe cine

Foarte multi romani sunt convinsi ca statul a ajutat firmele din tara sa treaca mai usor peste pandemie. Realitatea este insa cu totul alta, in timp ce datoria publica a Romaniei a. continuă pe Playtech

Lovitura pentru romani in iarna aceasta. Vor scoate 200 de lei din buzunar

In contextul liberalizarii pretului la energie, de anul viitor, specialistii din piata trag semnale de alarma. Semnalele fac referire la anumite costuri pe care clientul final le va avea de suportat, in contextul unor expansiuni masive. Datele fac referire la numarul mare de conectari la reteaua de gaze naturale, numarul fiind unul in crestere. Unii .

Vin banii pentru romani: vestea de ultima ora pentru toti cei care stau la bloc

O veste de ultim moment aduce o raza de speranta pentru romani. E vorba de proiectul de ordonanta de urgenta pentru rectificarea bugetului de stat. Conform acestui proiect, sealoca peste.

Ludovic Orban, veste proasta pentru romani: Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19. Acesta a dat lamuriri cu privire la perioada in care ar putea ajunge in Romania, cine il va putea face prioritar, dar si daca este obligatoriu sau nu. Cine va avea prioritate pentru vaccinare Invitat la RomaniaTV, Ludovic Orban a venit cu ultimele .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul .

Produsul din magazin periculos pentru romani. Sunt rugati sa il distruga sau returneze, imediat!

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a facut public produsul din magazin periculos pentru romani. Daca l-au cumparat, acestia sunt rugati sa il distruga sau sa il returneze. Care este substanta toxica pe care o contine?! Produsul alimentar care contine substante toxice Romanii care au cumparat Mini Cheeseburgers din magazinele Carrefour sunt .

Apa calda si caldura, un vis frumos in iarna din Bucuresti: ce-ti ofera Nicusor Dan la schimb

Accesul la apa calda si caldura continua sa reprezinte o fantezie pentru bucuresteni. Din pacate, nici macar venirea lui Nicusor Dan la primaria Capitalei nu reprezinta o solutie.

Noua destinatie de studiu pentru romani: Olanda

Din ce in ce mai multi tineri romani sunt interesati de studiile in Olanda, datorita conditiilor ofertante in care se desfasoara procesul educational. in calitate de consultant educational pentru studii in strainatate ne confruntam in ultima perioada cu o crestere a aplicatiilor pentru universitatile olandeze, mai ales in contextul BREXIT, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )