Libnet.ro
UNICEF

09:30

Recursul compensatoriu. Ministrul Catalin Predoiu anunta o noua lege

Antena3 Antena3,
Recursul compensatoriu. Ministrul Catalin Predoiu anunta o noua lege

Recursul compensatoriu va fi inlocuit. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta,. continuă pe Antena3

CATALIN PREDOIU: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca institutia pe care o reprezinta nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Scandal politic pe recursul compensatoriu. Catalin Predoiu: Sustinem abrogarea legii!

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca sustine abrogarea legii recursului compensatoriu, asta dupa ce luni anunta ca legeatrebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o.

Predoiu: Anuntul PSD ca vrea sa anuleze recursul compensatoriu e un semn ca decizia PNL a fost corecta Ce spune Ministrul Justitiei despre desfiintarea Sectiei Speciale

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca PSD si-a schimbat pozitia pe tema recursului compensatoriu mai mult din nevoie, fiind luat prin surprindere de hotararea Guvernului PNL de a-si asuma.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu, despre abrogarea recursului compensatoriu: Legea este defectuoasa. Voi explica la CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge.

Ludovic Orban, despre recursul compensatoriu dupa abrogare: Vor beneficia in continuare cei aflati acum in penitenciare si cei care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii

Abrogarea legii recursului compensatoriu va genera efecte doar pentru viitor, pentru ca recursul compensatoriu li se va putea aplica celor care se afla acum in penitenciare, pentru pedeapsa pe care au executat-o pana la momentul abrogarii legii, celor care sunt judecati astazi si, de asemenea, celor care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii.

Raluca Turcan: Saptamana aceasta ne vom angaja raspunderea pe recursul compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la.

Raluca Turcan: Saptamana aceasta ne angajam raspunderea pe recursul compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca in cursul acestei saptamani, Guvernul PNL isi va angaja raspunderea pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea.

VIDEO Guvernul isi asuma raspunderea pe recursul compensatoriu in aceasta saptamana

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea, in aceasta saptamana, pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecatori si pe trecerea de la doi la patru ani in ce priveste scolarizarea pentru INM, a anuntat Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL. Informatia a fost confirmata si de premierul Ludovic Orban. Cititi si Planul de urgenta al PNL.

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )