Libnet.ro
UNICEF

19:15

Se redeschide Polivalenta. Cea mai mare sala de sport din Baragan, inchisa pentru ca nu avea autorizatie ISU

Adevărul Adevărul,
Se redeschide Polivalenta. Cea mai mare sala de sport din Baragan, inchisa pentru ca nu avea autorizatie ISU

Cea mai mare sala de sport din Calarasi, care a costat 10 milioane de euro, inchisa in urma cu trei luni pentru ca nu are autorizatie de functionare din partea ISU, se redeschide. Joi, 28 ianuarie, va avea loc primul meci de handbal, dupa ce echipa orasului, AHC Dunarea a jucat in sali de sport de la Constanta. continuă pe Adevărul

FOTO Premiera: expeditie de 50 de zile prin cea mai mare intindere de nisip de pe glob

Trei exploratori si camilele lor se apropie cu greu marti de Doha, capitala statului Qatar, unde se va incheia expeditia lor de 50 de zile prin cea mai mare intindere de nisip continua din lume, aflata in sudul Peninsulei Arabice, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

Cea mai mare dorinta a sotilor Iftode, la implinirea a 75 de ani de casnicie: Vrem sa murim amandoi odata

Sotii Enea 96 de ani) si Natalia 94 de ani) Iftode din comuna suceveana Adancata au implinit 75 de ani de casnicie. Sotii Iftode au sapte copii, trei fete si patru baieti, 11 nepoti si opt stranepoti. Cea mai mare dorinta a cuplului de nonagenari este sa moara impreuna.

Handbal masculin pe 28 ianuarie. Meci de cupa intre AHC Dunarea si Dinamo Bucuresti

La trei luni de la inchiderea salii Polivalente pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu si montarea trapelor de fum, cea mai mare sala de sport din Baragan se redeschide. Pe 28 ianuarie AHC Dunarea Calarasi joaca meciul de Cupa la handbal masculin cu Dinamo Bucuresti.

Cea mai buna izolatie termica a fost inventata de un roman. Cat de putin costa si cum functioneaza

Cea mai buna izolatie termica este dezvoltata de un roman Sorin Macarie din Alba Iulia, care a dezvoltat un sistem prin care caselor se pot incalzi cu energie solara. Este nevoie doar de un perete de sticla,.

SIF Transilvania, cea mai mica scadere din BET-FI, in ciuda scandalului

Actiunile SIF3 Transilvania au inregistrat cea mai mica pierdere din cadrul indicelui BET-FI de -2,92%, raportata la euro), in intervalul 14-21 ianuarie, in ciuda scandalului iscat, la finalul anului trecut, intre un grup de actionari, coagulat in jurul omului de afaceri Constantin Fratila, si conducerea societatii.

Teledisko, club de noapte pentru doi: cu ce este dotata cea mai mica discoteca din lume VIDEO

Teledisko se numeste cea mai mica discoteca din lume, lansata de compania de telefonie Deutsche Telekom. Ineditul club de noapte a fost amenajat intr-o cabina telefonica din Berlin, capitala Germaniei, si inauntru se pot distra numai doua persoane in acelasi timp.

Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri insorite

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

Ponta posteaza o fotografie alaturi de Antonescu, din 24 ianuarie 2012: Cea mai frumoasa amintire de la Iasi

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

A secat al doilea cel mai mare lac din Bolivia: specii de animale au disparut si sute de oameni au ramas fara locuri de munca VIDEO

Pesti si pasari moarte, barci abandonate zac acum pe locul unde odata se intindea al doilea cel mai mare lac din Bolivia. Lacul Poopo a fost oficial declarat secat in decembrie, la sfarsitul anului trecut, dupa ce a ajuns la numai 2% din capacitatea de odinioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )