Libnet.ro
UNICEF

08:45

Redeschiderea scolilor nu e o garantie, ci o promisiune. Vlad Voiculescu, despre vaccinare: Tot personalul din invatamant intra in etapa a doua

Adevărul Adevărul,
Redeschiderea scolilor nu e o garantie, ci o promisiune. Vlad Voiculescu, despre vaccinare: Tot personalul din invatamant intra in etapa a doua

Vlad Voiculescu a afirmat ca nu este o garantie deschiderea scolilor pe 8 februarie, ci o promisiune si un obiectiv al Guvernului, daca situatia epidemiologica o va permite. Ministrul Sanatatii a adaugat ca tot personalul din invatamant intra in etapa a doua de vaccinare, care a inceput vineri, si vor fi testate toate persoanele, inclusiv cele care au fost contacti ai unor persoane infectate cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

VLAD VOICULESCU, DESPRE CAMPANIA DE VACCINARE: Sunt inca lectii de invatat

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, ieri, referitor la vaccinarea anti-COVID-19 ca autoritatile implicate mai au multe lectii de invatat, afirmand ca trebuie imbunatatita printre altele si campania de comunicare, relateaza Agerpres.

Vlad Voiculescu, despre imunizarea lucratorilor din domenii esentiale: Trebuie sa existe o limitare pentru ca avem nevoie sa ne vaccinam bunicii si pe cei cu boli cronice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a precizat in timpul conferintei de presa de vineri, dupa Sedinta de Guvern, ca vor fi vaccinate persoanele care lucreaza in domenii esentiale, inclusiv vanzatorii din piete sau.

Vlad Voiculescu, noi masuri pentru redeschiderea scolilor: Vaccinarea personalului din invatamant Daca un copil dintr-o clasa va fi depistat pozitiv, atunci toti copiii din clasa vor fi testati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a explicat, dupa Sedinta de Guvern de vineri, 15 ianuarie ce masuri vor fi luate pentru redeschiderea scolilor si revenirea elevilor fizic in salile de clasa. Testarea.

Vlad Voiculescu: Ne bazam pe medicii de familie sa ii informeze si sa ii programeze pe pacienti, cea mai buna informatie despre vaccin o iei de la un medic pe care il cunosti

Campania de vaccinare va fi decontata de Guvern, Ordonanta de Urgenta privind infiintarea centrelor de vaccinare fiind adoptata in sedinta de Guvern de astazi, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul sedintei Executivului. Vlad Voiculescu mai spune ca se bazeaza pe medicii de familie pentru ca in perioada urmatoare sa isi informeze pacientii despre vaccin si sa ii programeze la vaccinare, iar acestia vor fi remunerati suplimentar pentru aceasta munca suplimentara.

Ministrul Sanatatii: Nu totul a mers perfect in etapa I de vaccinare. Campania de comunicare poate fi imbunatatita Vlad Voiculescu spune ca pana acum s-au irosit foarte, foarte putine doze de vaccin (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a vorbit marti seara, intr-o interventie pe B1 TV, despre a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare, despre care spune ca va fi mult mai complexa decat prima, din.

Vlad Voiculescu sustine ideea unui certificat electronic de vaccinare: Nu vorbim despre limitarea unor drepturi, dar exista discutii

Noul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca ar prefera ca, la vaccinare, autoritatile sa emita un certificat electronic celor care se vaccineaza, care sa intre intr-un wallet pe telefon. Acesta avertizeaza ca vor fi state care vor conditiona primirea pe teritoriul lor de certificarea vaccinarii impotriva COVID19.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Pandemia de Covid-19 face ravagii in randul populatiei, astfel ca autoritatile competente iau masuri disperate. in urma cu putin timp, Vlad Voiculescu a facut anuntul referitor la vaccinarea populatiei impotriva gripei. Ministrul Sanatatii are in vedere eliminarea cat mai multor riscuri care ar putea agrava infectia cu Covid-19. Toata lumea va avea acces la vaccinul .

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona .

Vlad Voiculescu, semnal de alarma privind vaccinurile

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat, joi seara, intr-o emisiune TV, ca principala problema pe care o va avea Romania in perioada urmatoare nu va fi capacitatea de vaccinare, ci numarul vaccinurilor pe care tara le va avea la dispozitie.

VLAD VOICULESCU: Este necesar ca mecanismele de plata pentru personalul vaccinator sa fie clare si bine comunicate

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca va fi stabilit un mecanism de plata pentru personalul medical implicat in vaccinarea populatiei, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )