Libnet.ro
UNICEF

16:01

Vlad Voiculescu sustine ideea unui certificat electronic de vaccinare: Nu vorbim despre limitarea unor drepturi, dar exista discutii

Antena3 Antena3,
Vlad Voiculescu sustine ideea unui certificat electronic de vaccinare: Nu vorbim despre limitarea unor drepturi, dar exista discutii

Noul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca ar prefera ca, la vaccinare, autoritatile sa emita un certificat electronic celor care se vaccineaza, care sa intre intr-un wallet pe telefon. Acesta avertizeaza ca vor fi state care vor conditiona primirea pe teritoriul lor de certificarea vaccinarii impotriva COVID19. continuă pe Antena3

Ursula von der Leyen este de acord cu ideea unui certificat de vaccinare european

Comisia Europeana este favorabila ideii unui certificat de vaccinare impotriva noului coronavirus care sa fie reciproc recunoscut, a anuntat presedinta sa, Ursula von der Leyen, intr-un interviu acordat mai multor media portugheze inainte de vizita sa la Lisabona, de vineri, relateaza AFP.

Sefa Comisiei Europene accepta ideea unui certificat international de vaccinare anti - Covid

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca accepta ideea unui certificat inte.

Voiculescu: As prefera un certificat electronic la vaccinare, care sa intre intr-un wallet pe telefon

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat la TVR ca ar prefera ca autoritatile sa emita un certificat electronic celor care se vaccineaza, care sa intre intr-un wallet pe telefon. El avertizeaza ca vor fi state care vor conditiona primirea pe teritoriul lor de certificarea vaccinarii impotriva COVID19.

Grecia propune realizarea unui certificat de vaccinare unic la nivelul UE pentru a usura calatoriile

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a cerut marti crearea unui certificat de vaccinare impotriva COVID-19 valabil la nivelul intregii UE pentru a ajuta la relansarea calatoriilor transfrontaliere devastate de pandemia de coronavirus, relateaza Reuters.

Ministrul Sanatatii prefera un certificat electronic la vaccinare. Care este motivul

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat la TVR ca ar prefera ca autoritatile sa emita un certificat electronic celor care se vaccineaza, care sa intre intr-un wallet pe telefon.

Klaus Iohannis, despre crearea unui certificat de vaccinare: Nu este o idee buna. Prin asta s-ar crea un cadru de discriminare care este inacceptabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu considera o idee buna crearea unui certificat de vaccinareanti-Covid-19, deoarece s-ar crea un cadru.

Pandemia COVID-19. Comisia Europeana, favorabila unui certificat de vaccinare european

Comisia Europeana se pronunta in favoarea ideei unui certificat de vaccinare impotriva covid-19 - un proiect al premierului grec Kyriakos Mitsotakis care vrea sa relanseze turismul elen - care sa fie recunoscut reciproc, anunta presedinta CE, Ursula von der Leyen, intr-un interviu acordat mai multor publicatii portugheze, inaintea unei vizite la Lisabona, vineri, relateaza AFP.

Grecia propune crearea unui certificat de vaccinare anti-COVID-19 unic la nivel UE

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a pledat marti in favoarea crearii unui certificat de vaccinare anti-COVID-19 valabil la nivelul intregii UE, acti menit relansarii traficului aerian transfrontalier, devastatat de pandemie, relateaza Reuters.

Klaus Iohannis: Trebuie sa stopam pandemia si asta tine de reusita campaniei de vaccinare. Ma voi vaccina pe 15 ianuarie. Ideea unui certificat de vaccinare nu mi se pare una buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat astfel ca se va vaccina anti-COVID-19, vineri, 15 ianuarie, in prima zi a celei de-a doua etape.

Vlad Voiculescu: Ne bazam pe medicii de familie sa ii informeze si sa ii programeze pe pacienti, cea mai buna informatie despre vaccin o iei de la un medic pe care il cunosti

Campania de vaccinare va fi decontata de Guvern, Ordonanta de Urgenta privind infiintarea centrelor de vaccinare fiind adoptata in sedinta de Guvern de astazi, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul sedintei Executivului. Vlad Voiculescu mai spune ca se bazeaza pe medicii de familie pentru ca in perioada urmatoare sa isi informeze pacientii despre vaccin si sa ii programeze la vaccinare, iar acestia vor fi remunerati suplimentar pentru aceasta munca suplimentara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )