Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reduceri eMag: Ce oferte gasesti la smartwatch-uri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reduceri eMag: Ce oferte gasesti la smartwatch-uri

Cel mai mare retailer online din Romania ofera reduceri de pana la 35% la o gama variata de produse, cu ocazia campaniei IT Mobile Days, care te conecteaza la cele mai bune oferte ale verii. Daca ai o viata activa si esti pasionat de tehnologie,. continuă pe Wall-Street Ro

Reduceri eMAG: Oferte de vara la electronice in campania ITMobile Days

Reduceri eMAG : cel mai mare retailer online are o oferta de vara la electronice. In aceasta perioada iti poti cumpara produse cu reduceri de pana la 50%, in cadrul campaniei ITMobile Days.

Reduceri eMAG: Oferte la telefoane de buget

Astazi avem cateva reduceri eMAG la telefoane de buget, pentru ca stim ca uneori ai nevoie de un smartphone care sa-si faca treaba bine fara mii de functii aditionale. Reduceri eMAG: Samsung Galaxy J5 2016) Samsung Galaxy J5 2016) iti pune la dispozitie un procesor quad-core, eficient atat pentru multitasking, cat si pentru diverse aplicatii [].

Reduceri eMAG: Gadgeturi care iti imbunatatesc ziua la birou

Chiar daca azi e vineri si se apropie weekendul, nu strica sa arunci o privire pe aceste reduceri eMAG si sa-ti faci planuri pentru saptamana care urmeaza. Reduceri eMAG:Cafetiera Star-Light CTD-612S Ziua buna se cunoaste dupa cafeaua de dimineata, iar daca n-ai apucat sa o bei acasa, neaparat trebuie sa faci asta la birou. Cafetiera [].

Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai buneoferte ale zilei

Daca sunteti in cautarea unui televizor modern la pret mic, acest articol va va ajuta. Exista o serie de reduceri eMAG la televizoare pe care nu trebuie sa o ratati. Pentru a profita de toate reducerile.

Dedeman deschide magazinul din Baneasa pe 14 iunie: Este cel mai scump si cel mai mare magazin de bricolaj construit vreodata in Romania

Dedeman, cel mai mare si extins retailer de bricolaj din Romania, companie detinuta de catre fratii Dragos si Adrian Paval, care a reusit anul trecut sa depaseasca pragul de 1 miliard de euro in afaceri, se afla pe ultima suta de metri cu inaugurarea.

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale? Daca spui ca mai mic este mai periculos, esti pe drumul cel bun, scrie cbsnews. com .

Alain Delon, declaratie emotionanta la TIFF 2017: Dragostea e cel mai important lucru din viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea

Actorul francez Alain Delon sustine ca dragostea e cel mai important lucru din viata pentru el, aspectul care il intereseaza cel mai mult in viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea, inca.

Cel mai periculos drum din Romania. Soferii isi risca viata aici in fiecare zi

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata! De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, iar in conditii de vizibilitate redusa, e un cosmar s?.

Bogdan Chirieac: Cel mai important e ca Trump nu a avut de facut niciun repros Romaniei. E incredibil pentru un presedinte american

Analistul Bogdan Chirieac s-a aratat placut impresionat de faptul ca presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa Romaniei. Cred ca cel mai important e ca.

VIDEO. Donald Trump, la intalnirea cu Iohannis: Romania este al patrulea cel mai important aliat NATO cu trupe in Afganistan. Laud Romania ca a crescut la 2 la suta cheltuielile pentru Aparare

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri seara, la Casa Alba, in timpul unei conferinte comune cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca Romania este un membru important al coalitiei antijihadiste si este al patrulea cel mai semnificativ aliat cu trupe in Afganistan. Trump a laudat Romania ca a crescut bugetul pentru Aparare la 2 la suta din PIB.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )