Libnet.ro
UNICEF

01:05

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ambasadorul Dan Mihalache, informatii despre procesul de vot din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Ambasadorul Dan Mihalache, informatii despre procesul de vot din Marea Britanie

Procesul de vot la sectiile de votare din Marea Britanie in cadrul referendumului pentru redefinirea familiei se desfasoara in conditii bune, in pofida aglomerarii care continua. continuă pe Antena3

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce scrie presa internationala despre referendumul din Romania

Presa internationala a scris, duminica seara, despre referendumul din Romania de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, subliniind in special prezenta s.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, noi precizari pentru referendumul pentru familie

Carmen Dan a facut noi precizari cu privire la referendumul pentru familie. Ministrul de Interne a declarat ca persoanele implicate in acest proces vor fi platiti pentru orele suplimentare. Vreau sa ii.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, atac la adresa lui Iohannis. Ce a declarat ministrul de Interne dupa ce a votat

Ministrul Carmen Dan a votat duminica pentru revizuirea Constitutiei. Am venit sa-mi exprim dreptul constitutional la vot. Bineinteles, am votat pentru familie, am votat pentru normalitate, am votat in spiri.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Dan Barna: Multumesc celor care au facut ca acest proces sa fie unul democratic

Presedintele USR,Dan Barna, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde in urmareferendumului

Sociologul Marius Pieleanu a spus, duminica, faptul ca cei care vor pierde in urma referendumului pentru familie sunt PSD si PNL. Este un esec ca tem.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a declarat Marcel Iures despre Referendumul pentru familie

Actorul Marcel Iures spune ca nu este interesat de acest referendum. Pe mine personal nu ma intereseaza, eu traiesc normal, firesc, dar nu trebuie sa devenim eroi ai firescului,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Noi date despre incidentele de la referendum. MAI: 17 sesizari pentru incalcarea legii

Purtatorul decuvantal Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a prezentat, duminica, faptul ca au fost inregistrate 17 sesizari privind posibile infractiuni sau.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Codrin Stefanescu:Patru milioane de romani au iesit sa voteze.E haioasa opozitia asta cu domnul Orban si cu domnul Barna

Secretarul general adjunct al PSD,Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, dupa referendumulpentru redefinirea familiei in Constitutie, ca nu a fost vorba despre.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )