Libnet.ro
UNICEF

01:05

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Plesoianu, reactie dupa rezultatele dezastruase de la referendum: Deci, popor roman?

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Plesoianu, reactie dupa rezultatele dezastruase de la referendum: Deci, popor roman?

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta duminica pe Facebook ca a votat la referendum si comenteaza ultimele date oferite de BEC cu privire la prezenta la vot. Eu am votat. Am explicat pe larg deja faptul ca. continuă pe Antena3

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Scandal in PNL dupa terminarea Referendumului

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018E scandal in PNL dupa esecul Referendumului pentru familie si pe care Ludovic Orban l-a sustinut, inclusiv in ziua votului. Fostul presedinte al liberalilor Alina Gorghiu .

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Dragnea, incident la liceul Jean Monnet. Doi dintre membrii comisiei de votare

Liviu Dragnea a ajuns la sectia de votare de la liceul Jean Monnet din Capitala. Presedintele PSD a dat cu membrii comisiei de votare si a respectat procedura legala. Doi dintre membri au refuzat sa dea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. O femeie este audiata dupa ce ar fi votat de 17 ori

Politistii din Dolj efectueaza cercetari in comuna Bistret, dupa ce un cetatean a reclamat la 112 ca o femeie a votat in numele a altor 17 persoane. in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Dancila dupa ce a votat, in 2015, in P.E., un raport care sustinea casatoria intre persoanele de acelasi sex

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, referitor la votul favorabil din Parlamentul European pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay, ca documentul respectiv indemna institutiile sa se.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Ardealului, declaratie dupa ce a votat: Ne rugam bunului Dumnezeu ca sa ne lumineze pe toti si sa aparam ceea ce e mai sfant in viata noastra

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, a votat, sambata dimineata, la scurt timp de la deschiderea sectiilor de vot pentru referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, el.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Orban.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Anuntul facut de Liviu Dragnea la vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca este momentul ca romanii sa decida singuri ce societate si ce tara vor sa aiba.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Dan Barna: Multumesc celor care au facut ca acest proces sa fie unul democratic

Presedintele USR,Dan Barna, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Un barbat din Calarasi s-a ales, duminica,cu dosar penal dupa ce a votat de doua ori, motivand ca prima oara a votat in numele mamei sale, au informat reprezentantii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )