Libnet.ro
UNICEF

17:30

Referendum Familie, Orban: Daca nu se aduna cvorumul, este vina lui Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Referendum Familie, Orban: Daca nu se aduna cvorumul, este vina lui Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban sustine ca deplange implicarea total neoportuna si nesincera a PSD si a lui Liviu Dragnea in referendumul pentru familie, argumentand ca, daca nu se va aduna cvorumul pe tema modificarii Constitutiei, este. continuă pe Wall-Street Ro

Orban: Daca nu se aduna cvorumul, este vina lui Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban sustine ca deplange implicarea total neoportuna si nesincera a PSD si a lui Liviu Dragnea in referendumul pentru familie, argumentand ca, daca nu se va aduna cvorumul pe tema modificarii Constitutiei, este vina exclusiv a faptului ca liderul social-democrat a incercat sa confiste aceasta actiune, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban: Pe tot ce pune mana Dragnea, se ofileste. Daca nu se va aduna cvorumul este vina exclusiva a lui Dragnea(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a votat duminica la refrendumul privind redefinirea familiei, la o sectie din localitatea ilfoveana Dobroiesti. Orban a declarat, din punctul sau de vedere, participarea la.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Orban.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Scandal in PNL dupa terminarea Referendumului

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018E scandal in PNL dupa esecul Referendumului pentru familie si pe care Ludovic Orban l-a sustinut, inclusiv in ziua votului. Fostul presedinte al liberalilor Alina Gorghiu .

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Codrin Stefanescu:Patru milioane de romani au iesit sa voteze.E haioasa opozitia asta cu domnul Orban si cu domnul Barna

Secretarul general adjunct al PSD,Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, dupa referendumulpentru redefinirea familiei in Constitutie, ca nu a fost vorba despre.

REFERENDUM FAMILIE 2018. MAI: Infractiunile electorale se aplica si la Referendum

Reprezentantii MAI precizeaza faptul ca indeamna cetatenii sa sesizeze daca identifica nereguli la vot, intrucat infractiunile electorale si contraventiile se aplica si in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Declaratiile incredibile facute de un alegator. Ce s-a intamplat cand a vrut sa voteze

Un student care a mers la sectia de vot din incinta Facultatii de Drept a constatat ca la intrare, un domn in uniforma de Poltie ii explica unei alegatoare ca daca voteaza e de.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Nesu a votat la referendum

REFERENDUM FAMILIE 2018 Mihai Nesu a votat, sambata dimineata, la referendumul pentru familie si a indemnat pe toata lumea sa faca la fel. Fostul fotbalist este un sustinator al modificarii constitutiei.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a declarat Marcel Iures despre Referendumul pentru familie

Actorul Marcel Iures spune ca nu este interesat de acest referendum. Pe mine personal nu ma intereseaza, eu traiesc normal, firesc, dar nu trebuie sa devenim eroi ai firescului,.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )