Libnet.ro
UNICEF

01:05

REFERENDUM FAMILIE 2018. Declaratiile incredibile facute de un alegator. Ce s-a intamplat cand a vrut sa voteze

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Declaratiile incredibile facute de un alegator. Ce s-a intamplat cand a vrut sa voteze

Un student care a mers la sectia de vot din incinta Facultatii de Drept a constatat ca la intrare, un domn in uniforma de Poltie ii explica unei alegatoare ca daca voteaza e de. continuă pe Antena3

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Coalitia pentru Familie acuza PSD de boicotarea Referendumului

Coalitia pentru Familie acuza dur PSD si restul partidelor politice pentru prezenta scazuta la referendum. Comitetul de Initiativa pentru promovarea propunerii legislative a cetaten.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Nesu a votat la referendum

REFERENDUM FAMILIE 2018 Mihai Nesu a votat, sambata dimineata, la referendumul pentru familie si a indemnat pe toata lumea sa faca la fel. Fostul fotbalist este un sustinator al modificarii constitutiei.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a declarat Marcel Iures despre Referendumul pentru familie

Actorul Marcel Iures spune ca nu este interesat de acest referendum. Pe mine personal nu ma intereseaza, eu traiesc normal, firesc, dar nu trebuie sa devenim eroi ai firescului,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde in urmareferendumului

Sociologul Marius Pieleanu a spus, duminica, faptul ca cei care vor pierde in urma referendumului pentru familie sunt PSD si PNL. Este un esec ca tem.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Un barbat din Calarasi s-a ales, duminica,cu dosar penal dupa ce a votat de doua ori, motivand ca prima oara a votat in numele mamei sale, au informat reprezentantii.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Noi date despre incidentele de la referendum. MAI: 17 sesizari pentru incalcarea legii

Purtatorul decuvantal Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a prezentat, duminica, faptul ca au fost inregistrate 17 sesizari privind posibile infractiuni sau.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum au raspuns cetatenii din satul in care s-a nascut Patriarhul Daniel la indemnul acestuia de a vota la referendum

In satul in care s-a nascut Patriarhul Daniel, Dobresti, din judetul Timis, a fost inregistrata o prezenta la vot de 106 la suta, pana duminica, la ora 13.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Noi incidente la urne in prima zi de referendum. Anuntul facut de MAI

Purtatorul decuvantal Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a prezentat, sambata, ca au fost inregistrate 29 sesizari privind posibile infractiuni sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )